İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
@yakupcemil81 Gelir.
-
@NeverLetGo başvuru süresi birtikten sonra mülakatlar sonuç falan süreç Ortalama ne kadar sürer bilginiz var mı hocam? Teşekkürler
-
@m-bahadir bu kesin bilgi mi teyit edebilecek birisi yok mudur acaba eğer doğruysa Ben şahsen başvuramam
-
@NeverLetGo bende 84 puanla başvurmayı düşünüyorum ancak başvuru konusunda kararsızım
-
@grimawormtongue Uzman yardımcılığına başvuracaksaniz çok büyük olasılıkla gelir çekinmeden başvurun
-
@yakupcemil81 Bu konuda tam bir fikriyat sahibi değilim ancak kamu kurumlarından daha hızlı bir süreç işliyor
-
@m-bahadir Bunu ben de duymuştum. Tazminatın ne kadar olduğunu bilmiyorum ama var galiba böyle bir durum.
-
Tazminat işi bankalarda da var dava açıyorlar sanırım ödememek için. Yasal bir şey olmadığını duydum. Sadece eğitim masraflarını ödetebilirler. Yanlış biliyorsam düzeltin dostlar.
-
@ank3435 ziraatteki bir tanıdıktan aynısını duymuştum hocam
-
merhaba,
Başka bir birlikte uzman yardımcısıyım. Başvuracaklara en önemli uyarım aynı anda ilana çıkmış 2 birliğe başvurmayın direkt elenme sebebidir. Başvurduysanız arayın birinden vazgeçtiğinizi ve iptal edilmesini istediğinizi söyleyin. -
@grafft mülakata hak kazananların listesi ne zaman açıklanır ve bu sene de 2 mülakat mı olacak bilginiz var mı
-
Arkadaşlar özelden de gelen sorular neticesinde yazma gereği hissettim. Benim anlattıklarım Anadoluda yer alan bölgesel birlikler için. Tamamen referans vs değil torpil işliyor. Ha adam tabiki hemşehrisini alacak diye düşünmeyin torpiliniz varsa Edirneli adam Karsta işe girer. İstanbulda sistem farklı olabilir. Ben tüm ihracatcı birlikleri için Genel konuşuyorum. Belli bir Kriter yok Tekrar diyorum kimse başarıya göre alınıyor diyemez burada isim isim Türkiyenin en iyi okullarından Yüksek KPSS ve YDS ye rağmen nasıl elendiklerini Ve sondan girip 70 YDS ile kıytırık yerlerden nasıl girdiklerini bile yazarım ama onların izni olmadan İsim vermem onlara karşı ayıp olur. Belli bir başarı kriteri yok Eğer güçlü bir referans yoksa tamamen şans şans şans “Rastgele araya kaynama ” Diyorum. Bir de kurumda çalışan arkadaşlar torpil yok vs derler ki bu çok normal sen referansla girsen ben şu adam sayesinde mi girdim dersin yoksa Olur mu ya girdim kazandım mı dersin? Mülakata girenlere sorun adamlara soru bile sormazlar. Merhaba , sizi tanıyalım? İhracatcı Birliği ne iş yapar? Bunlar haricinde sorulan bişe Yok ki bunlara verilen cevapla bir kişi nasıl diğerlerini eleyerek oraya gelebilir basit sorular çoğu kurumda İngilizce bile sormuyorlar? Kazanan arkadaşlardan iyi puanlılar iyi okul mezunları da var ama tekrar diyorum bu iş tamamen şans şans şans. İstanbulda alım fazla eğer deneyecekseniz şansını burda deneyin beşki o gün şanslı gününüzdesinizdir.
-
immib nasıl bir yol izliyor bilmiyorum dediğim gibi, başka birlikteyim ben. Fakat mülakatların ve sonuçların çok zaman almadığını söyleyebilirim.
-
@grafft hocam tazminat olayı kesin midir ? Eğer böyle bir durum varsa ne kadar tazminat ödeniyor ?
-
@dust7 bizde öyle bir şey olmadı. dediğim gibi birliklerin yönetmelikleri ya da izledikleri politikalar farklı olabiliyor. İnanın bilmiyorum İMMİB'i. Bizde 2 ay deneme süresi vardı, 4.ayda çekip gidenler oldu. Tazminat vs. durumlar hiç olmadı. Zaten eğitim-oryantasyon olmuyor olan da göstermelik oluyor, neyin parasını geri isteyecekler merak ettim.
-
@grafft hocam bunu sormam belki yersiz ama affınıza sığınıyorum diğer bir arkadaşın yazdığı gibi (herşey tamamen torpil) referans bu derece ağır mıdır bu birliklere girişte cevaplarsanız teşekkür ederim bir de bir çalışan olarak imkanları ölçüsünde tavsiye eder misiniz
-
Bende 1 ay önceye kadar referans vs inamayan biri olarak söylüyorum son girdiğim mülakat ta komisyon başkanı direkt senin hic tanıdığın ve haklarının savunan birisi yok mu dedi yok dedim bende boşa calisyormusum 3 senwdir
-
@yakupcemil81 Hocam bu dahil benim yazdığım hiçbir şey kesin bilgi değil duyduğumu yazıyorum lütfen başvurunuza engel olmasın.
-
@jamiryoo ihracatçı birliği miydi hocam?
-
@yakupcemil81 yok