İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
@m-bahadir sağ olun hocam teşekkür ederiz
-
@m-bahadir Hocam bir de kafama takıldı . Puana göre sıralamadan kasıt sadece P3 mü yoksa YDS puanı da önemli mi ?
-
@m-bahadir hocam uzman yardımcılığı kaçla kapatır sizce ya da daha önce kaçla kapatmıştı bilginiz var mı bilgiler için de çok teşekkürler emeğinize sağlık
-
@NeverLetGo Hocam dil için yalnızca 70 puan barajını geçmiş olmak yeterliymiş sıralamada sadece p3 ü değerlendiriyorlarmış ki bunun da adaletsiz olduğu yönünde itirazlar edilmiş ama sonuçsuz kalmış. Zira uzman yardımcıları çalışanlar için dili iyi olanları sektörlerde değerlendirirken yalnızca 70 i aşmış ama dili pek iyi olmayanları idari alanda görevlendiriyorlarmış.
-
@m-bahadir Anladım hocam teşekkürler tekrardan
-
@mini3366 Hocam ben idari memurluğa başvurdum dil puanım yok. Her iki alanında geçmiş alımlarla bağlantı kurularak kaçla kapatması konusunda hiç fikrim yok. Tam rakamları bilmiyorum ama önceki senelerde bir sene ile 75 kapatırken ertesi sene 86-87 ile kapattığı olmuş tamamen duyum olarak. Ama şahsi görüşümü sorarsanız bu defa her iki alanında 85 in altına düşeceğini sanmıyorum çünki merkezi atamalar çok az, işsizlik yüksek ve çok zor, kurumun maddi şartları gayet makul duruyor bence.
-
İyi görünüyor da keşke sadece bir mülakat yapsalar. İkinci mülakat anlamsız. Masrafım 500 civarı olacak, konaklamayacagım halde..
-
@m-bahadir, içinde söyledi: İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2020
@mini3366 Hocam ben idari memurluğa başvurdum dil puanım yok. Her iki alanında geçmiş alımlarla bağlantı kurularak kaçla kapatması konusunda hiç fikrim yok. Tam rakamları bilmiyorum ama önceki senelerde bir sene ile 75 kapatırken ertesi sene 86-87 ile kapattığı olmuş tamamen duyum olarak. Ama şahsi görüşümü sorarsanız bu defa her iki alanında 85 in altına düşeceğini sanmıyorum çünki merkezi atamalar çok az, işsizlik yüksek ve çok zor, kurumun maddi şartları gayet makul duruyor bence.
Sağolun hocam hakkımızda hayırlısı
-
@ank3435 İnşallah belki bu sefer tek olur hocam haklısınız kolay değil 2 defa git-gel.
-
@m-bahadir hocam uzman yrd hem yds şartı olduğu için hem de sayı yüksek olduğu için 85 in altına çok rahat düşecektir. İdari memur da birkaç ay önce antalya 4 kişilik alımda 86 küsürle kapatmıştı diye hatırlıyorum . Bu alım 7 kişi ve Mersin de ilana çıktı oraya başvuracaklar buraya başvuramayacak.Benim tahminim idari memur da 85 altını görür. Bakalım hayırlısı olsun.
-
Tecrübeli adayları mı değerlendiriyorlar acaba daha çok? Yeni mezun ve tecrübesiz adayların şansı nedir fikri olan var mı arkadaşlar
-
@dust7 doğrudur hocam arkadaşım kurumda idari memur aynen böyle dedi o da. Ve kurum gerçekten klas umarım mülakata çağrılırız.
-
@ank3435 geçen alımda arkadaşım 6 mülakattan elenmişti a grubunda buradan şansını denedi ve oldu hiç tecrübesi yoktu p3 puanı yüksekti listeye ilk sıradan girmişti belki onun da bir etkisi vardır.
-
@North-remembers inşallah hocam kurumun 657 ye tabi olmamak haricinde hiçbir sorunu yok gibi görünüyor. Gerçi o da çok problem yaratmıyormuş galiba söylenenlere göre. Bugün belgelerimi gönderdim ben de artık bekleyip göreceğiz, hayırlısı olsun
-
87.95 e idari memur gelme şansı nedir?
-
Arkadaşlar bende deneyimli biri olarak söyleyeyim. Referansların gücleri yarışıyor. İstanbul maaşı diğer birliklerden %20 daha fazla yemek ve her yere serviste var. İstanbul maaşı 5k üzeridir ikramiyesiz diğer yerler 4k civarı bu da Ek bilgi. Bu uzman yard. için geçerli olan maaş. Ama şunu söyleyeyim ki referansla olacak iş değil referansınız diğerlerinden daha güçlü olması gerekiyor. Bunu sınava girmiş herkes teyit edebilir. Ha referanssız olmaz mı tabiki araya kaynayabilirsiniz şans varsa. Çoğu durumda referansla dahi giremezsiniz çok daha güçlü referanslar çıkabiliyor. Ha illa referans mı gerek hayır onsuz girenler de var ama ciddi referans olması şart yoksa büyük bir risk. Deneyim istemiyor aksine ne kadar deneyimsiz ve ne kadar düşük profil gözükürseniz o kadar avantajlı çünkü adamlar yarın kurumu bırakıp başka memurluklara gidecek adam istemiyor onlara muhtaç olan adamı istiyor. ( istisnalar kaideyi bozmaz) Böyle 10+ kişi alınacak kadrolarda şansa araya karışmanız daha olası 10 kişiliğin altında ilan varsa pek umutlanmayın. 1-2 kişi ise gitmeyin bile. Hepinize başarılar ️
-
Valla ben anlamadım bu referans olayını ; çok zıt yorumlar var başlıkta
-
@anonim hocam daha önce mülakata girmiş tecrübelisiniz galiba cevaplarsanız teşekkür ederim. Kesin öyledir diyemem ama bu kurumda çalışan birisinden sizin söylediğinizin tam tersi mülakat sonucu puan listesiyle hemen hemen aynı oluyor referans söz konusu olmuyor diye duydum. Okuduğumuz kanun vs. göre de bu kurum bir kamu kurumu yada siyasi otoriteni hiyerarşisinde bir kurum değil, yönetim kurulu ihracatçı işadamları, genel sekreteri de yön. kuruluna bağlı. Peki bu durumda sizin söylediğiniz yarışan referansların gücü nedir? Referans olarak siyasi mi yoksa işadamı vs. mi gerekiyor?
-
Arkadaşlar bugün yeni bir şey öğrendim yine kesin bilgi değildir şerhiyle paylaşıyorum. Kurum işe başlayanlara 3 yıl istifa edip başka kuruma gitmeyeceğinize dair sözleşme imzalatıyormuş ve istifa ederseniz 6 brüt maaş tazminat ödemeniz gerekiyormuş.
-
Kuruma çok yabancıyım sadece buradan okuduklarımla başvuru yapacağım ama yeni mezunum 2019 p3 89,91 puan ile idari memurluk gelme ihtimali var mıdır yardımcı olursanız çok sağolun