Halkbank BT Uzman Yardımcısı
-
Herkese farklı gün mü acaba benimki cuma günü
-
Merhabalar bende pazartesi katılacağım mülakata ve mülakat tek oturumda gerçekleşecekmiş
-
@beyzamkr26 bunu kurumu arayarak mı öğrendiniz hocam ? Bende salı günü katılacağım .
-
@estyfn evet ne kadar sürer diye sordum yarım saat falan sürer dedi 9 da gireceğim en en kötü ihtimal olarak 12 de biter dedi
-
@beyzamkr26 çok iyiymiş hocam sağolun bilgilendirdiğiniz için bizi de
-
@beyzamkr26, içinde söyledi: Halkbank BT Uzman Yardımcısı
@estyfn evet ne kadar sürer diye sordum yarım saat falan sürer dedi 9 da gireceğim en en kötü ihtimal olarak 12 de biter dedi
Benim de pazartesi günü saat 3 te. Tek oturum olması daha iyi olmuş. Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. Mülakata girecek olan herkese başarılar şimdiden.
-
Herkese başarılar arkadaşlar umarım herkesin gönlünce olur . Pazartesi girecek arkadaşlar mülakat deneyimi hakkında çok genel bir bilgi verebilirlerse de çok sevinirim .
-
teşekkürler sizlerede başarılar, paylaşmaya çalışacağım inşallah :))
-
@beyzamkr26 sabırsızlıkla bekliyoruz mülakat ile ilgili genel bi bilgi verebilirseniz cok seviniriz
-
@ok92 Arkadaslar mulakat gayet sohbet havasinda ve rahatti sizi rahatlatiyorlar zaten. Klasik mulakat sorulari vardi hedeflerin ne neler yaptin vs. Basit teknik soru soruldu ve mulakatin gidisatini siz belirliyorsunuz
-
@beyzamkr26 Geçmiş olsun size teknik olarak ne sordu paylaşma şansınız var mı ? Birde kaç dakika sürdü
-
@beyzamkr26 sizde bizi rahatlattınız bu konuda hocam ️ Teşekkürler .
-
@beyzamkr26 geçmiş olsun inşallah olumlu olur sonuç sizin icin. Kaç dakika sürdü acaba sabah 9 da direk aldilarmi kaç kişi vardı sizle beraber
-
@beyzamkr26 Hocam peki kurulla yaptığınız görüşme dışında herhangi bir uygulama-test vs. var mıydı ? Bir de ne kadar sürdü bilgi verebilir misiniz?
-
Sadece 4 kisilik kurulla yarim saatlik bi gorusme yapiliyor. Teknik soru kendi ilgi alaninizla alakali oluyor. Saat 9 da gittim ama 11 e dogru falan mulakatim basladi. Benimle birlikte 6 7kisi vardi. Siraya gore aliyorlar ben sansima sonlara dogruydum
-
@beyzamkr26 Teşekkür ederiz hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için
-
Bende genel bir bilgilendirme yapayım arkadaslar . Sohbet havasında gayet güleryüzlü bir mülakat kurulu var . Kesinlikle sıkılmıyorsunuz . Sohbet havasında yarım saat sürüyor ve sizin anlattıklarınıza göre akış yönleniyor .
-
Merhaba arkadaşlar sınav giriş belgesi istenmiş mesajda , fakat sonuç belgesi götüreceğiz değil mi
-
@9317 Evet sonuç belgesiyle gittim ben
-
Arkadaşlar mülakatlar ne kadar sürecek , ne zaman sonuçlanır , çalışmaya hak kazanan arkadaşlar ne zaman çalışmaya başlayacak bilen var mı aradım sormak için ulaşamadım ama . Bilen varsa bilgilendirme yapabilir mi ?