Halkbank BT Uzman Yardımcısı
-
Bu arada izin alınan bürolar 7 gün 24 saat açık pazar gecesi izninizi alıp yola çıkabilirsiniz
-
Net maaş me kadar bilen var mı
-
Arkadaşlar istenilen belgeleri edevletten pdf şeklinde indirdim. Taratarak göndermeniz gerekmektedir gibi bi ibare yazıyor o ne demek?
-
@Alpii Öyle bir ifade yok ki, indirdiğini yükleyebilirsin
-
Arkadaşlar sağlık sistemi ile alakalı bilgisi olan var mı ? Daha önce çalışanların sigortasını devam ettirip özel sağlık sigorta farkını maaşa yansıtıyorlar diye duydum. Özel sağlık sigortasından daha önce çalışanlar istese de faydalanamıyor mu ? Var mı bilgisi olan ?
-
merhaba gerekli belgeler gönderildikten sonra ik bilgilendirme yapacak mı
-
@hbk22 ben kendim sordum geri dönüş yapar mısınız diye. Bi eksik görülmüyor diye dönüş yapıldı.
Bu arada home office baslanacakmış herhalde mailler gelmiştir size de. Umarım bizim için zor bi süreç olmaz
-
Herkese merhaba @Alpii ne zaman geri dönüş sağladılar. Siz sağlık kontrollerine gittiniz mi?
-
@F4 evet dün gittim sağlık kontrolüne. Geri dönüşten kastınız evraklar içinse; bana mail ileten kişiye sordum bi kaç saat sonra eksik var mı diye ayrıca. O dönüş yaptılar yoksa kendileri yzmamıştı cevap olarak
-
@Alpii anladım teşekkür ederim.
-
@Alpii evet uzaktan başlanması soru işareti, henüz tanımadığımız ortam ve insanlar. herkesin hakkında hayırlısı olsun
-
@hbk22, içinde söyledi: Halkbank BT Uzman Yardımcısı
@Alpii evet uzaktan başlanması soru işareti, henüz tanımadığımız ortam ve insanlar. herkesin hakkında hayırlısı olsun
Aynen öyle tek çekincem o. Umarım bu süreç olumlu geçer hepimiz için. 0 dan bilmediğimiz bişeylere uğraşacaksan umarım cok zorlanmayız. Daha ne yazacağız yada ne kullanacağız bile bilmiyorken düşündürtüyor
-
kesinlikle.. şimdilik bilmiyoruz ama ilerleyen günlerde netleşir hepsi
-
kesinlikle.. şimdilik bilmiyoruz ama ilerleyen günlerde netleşir hepsi
-
Arkadaşlar merhaba
Malumunuz 4 Mayıs Pazartesi gününe, evrak işlemleri ve bilgisayar teslimi için saat verildi. Pazartesi günü sabahtan gitmemiz gerekiyor mu, yoksa sadece belirtilen saate mi gitmemiz gerekiyor. Bilgisi olan var mı ? -
@uzm, içinde söyledi: Halkbank BT Uzman Yardımcısı
Arkadaşlar merhaba
Malumunuz 4 Mayıs Pazartesi gününe, evrak işlemleri ve bilgisayar teslimi için saat verildi. Pazartesi günü sabahtan gitmemiz gerekiyor mu, yoksa sadece belirtilen saate mi gitmemiz gerekiyor. Bilgisi olan var mı ?Bana mesela 5 Mayıs 17:00 de Emlak Konut Binasında bekleniyorsunuz denmiş. O saatte gitmeyi düşünüyorum benx zaten çalışan yok binada
-
@Alpii
Haklısınız, bence de kimse yoktur. Ben de saat 16:00 gideceğim. Emlak konut binası, Ataşehir belediyesinin yanında, mülakat yapılan yer herhalde değil mi -
Arkadaşlar aranızda Halk bankasına girmeden önce çalışan var mı acaba ? Birkaç sorum olacakta evraklar ile alakalı
-
@vsolozzo
ben çalıştım, yazabilirsiniz -
@uzm Hocam evrak islerin de daha once calistiginiz kurumdan saglik kurulu belgesini istemislerdi kurumunuzdan alabildiniz mi o belgeyi. Birde daha once calisanlari mevcut sgk dan devam ettirip ozel saglik sigorta farkini maasa yansitiyorlar diye duydum, bu konu hakkinda bilginiz var mi acaba ?