İdari hakimlik- kaybedenler kulübü
-
İdarihakim
-
@iyiniyetli3-kisi, içinde söyledi: İdari hakimlik- kaybedenler kulübü
İdarihakim
Mrb arkadaşlar. Mülakata kaln arkadaşları tebrik ederim tabi ki.. şmdi onlar bi mülakat grubu kurdu elenenler olarak biz biraz buruk hissettik sanki:) kendi adıma.ben de mağdur-mağlup olanlardan biriyim..82 ile kazanamadım. Ve burdan tekrar çalişmak için hazrlanmak için birbirimizden güç alıp belki yeniden umutlanırız diye düşündüm..
-
Sinavi gecen her iibbfliden buyuk ihtimalle sadece onda biri mulakati gecerek hakim olacak.Iibf mezunu olup da idari hakimlige bel baglamayin arkadaslar.Tabii yine girin sansinizi deneyin mulakatlarda ama baska sinavlari da mutlaka kovalayin.Benim elendigim 3 idari hakimlik mulakati oldu.Bu saatten sonra da kota oldugu surece deneme hevesim yok.
-
@Nanai tabi ki katılıyorum size sırf buna bel bağlamak bütün işe girme fırsatını %20gibi bi orana indirgemek demek.ki bence zaten her iibfli kpss ve tüm kurum sınavlarını kovalıyorlar çünkü başka şansımız da yok.ben zaten şu an 2.işimi yapıyırum bu da benim hayalim olsa çok güzel olurdu ama olmadi diye de vazgeçmicem:)
-
@Nanai ayrıca 3 mülakattan elenmek nedir ya çok üzüldüm. Şu an çalişiyo musunuz