Botaş 94 personel alacak 2017
-
@jan nihai listeye girdiğime dair iş kurdan mesaj geldi ne yapmam gerekiyo şimdi
-
@Antimülakat tesekkur ederim hocam. Insanda ister istemez soru isareti oluyor diger uzmanliklarla ne farki var diye, keza su an mulakatina girecegim baska kurumlar da var, tabi girecegimiz garanti degil ama insan en iyi imkana sahip olan olsun istiyor.
-
hayırlısı olsun. Mülakatta ne sorular soruyolar kaş kişi oluyolar ne zaman öğreniriz sonuçları mülakat ne zaman. Maaşı geçtim devlet te işci oluyosak kadrolumu oluyoruz istediğinde işten çıkartıyorlar mı, taşeron işçimi geçiyoruz ben teknisyenlik için başvurdum
-
botaş sitesinde aday bilgi formu vs yayınlamış
-
.........
-
Kardeş botaş liste yayınlamış. Bu belge istenilenler arasında ismim yok ama nihai listeye girdime dair işkurdan mesaj geldi. Acaba bu işe giriş için istenilen sertifika ehliyet vb gibi şeyleri belgelenmesi için mi bunları yayınladılar
-
Evet arkadaşlar bugün itibariyle mülakatlar bitti. Sonuçlar ne zaman açıklanır? Yorumu olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.
-
Açıklandı
-
Botaş mülakatları 20 küsür günde açıkladı sanırım bu yılın en hızlılarından bir tanesi.
-
@aliveli aynen 22 günde açıklandı. Herkes için en hayırlısı neyse o olsun.