SGK FERAGAT / 10.PRO
-
Arkadaşlar malumunuz biz yedekten sıra bekleyenler olarak önümüzün bir nebze açılması için asil ve hatta yedekten de olan feragatlerin buraya yazılmasını istedik, bildiğiniz duyduğunuz feragatleri, kontenjanı dolmayan illeri aktarmanız makbule geçecektir.
-
3 asil feragatı kosgebden var
-
5 asil işkur istihdam uzman yardımcılığından var
-
2 tane de DHMİ var toplam 10 etti bu üç sonuçla
-
ilk 50 yedek arasında da iki feragat var kosgebi kazanan
-
bir tane de geçen ki hakimlik alımında hakim olan var 5. yedekmiş o da az önce öğrendim arkadaşımdan.
-
Şuanda asıl feragat 10 yedek feragat 4 sadece buraya göre ( +1 yedek de ben biliyorum onla 4 )
-
@modigliani-0 Sizin bildiğiniz feragat kaçıncı yedek acaba
-
@gumrukçu ilk 50 de ama tam sayısını bilmiyorum
-
İnşallah bu süreç kolayca atlatılır.
-
Bu aşamada yaklaşık 30 civarı feragat var
-
Yedek sürecini geciktirmeleri iyi olacaktır...
-
Arkadaşlardan pek ses soluk çıkmıyor . Her şey atanincaya kadarmış demekki . Damdan düşenin halini damdan düşen anlamiyormus demekki. Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara çok teşekkürler
-
Çoğunluk için yeni ilanın kpss'den önce gelmesi lazım. Bu yüzden yedek sürecinin bir an önce bitmesi herkesin yararina olacaktir. Yeni ilan yine 350 400 kisiye imkan sunacak. Su yokluk doneminde bu cok daha onemli.
-
@paretowilfredo hocam bizim için araştırma yapabilir misiniz.
-
@kamusaldenetci yedeklerin süreci yeni ilandan bağımsız bir şekilde yürütebiliyor . Yeni ilan şimdi de gelebilir yedeklerle bir ilgisi yok . Önceki dönemlere bakarsak bu kanıya varabiliriz
-
Eğer kurum süreci aksama olmadan ilerletirse ki öyle görünüyor hızlı ilerleyecek gibi bir görüntü var 24 Marta kadar yedek konusu da bitmiş olur ve yeni ilanı beklemeye başlayabiliriz.
-
Yedek olup wp grubunda olmayan arkadaş var mı aramızda
-
Tahmini kaçıncı yedeğe sıra gelir sizce var mı bi fikriniz
-
Arkadaşlar yok mu duyan bilen