SGK FERAGAT / 10.PRO
-
@paraşütçü-walras hangi ili kazanmıştınız ?
-
@paretowilfredo Üstad senden şuana kadar kaç feragat olmuş sayı ya da tahminini bekliyoruz artik
-
Mart ayı hayırlısıyla bi geçse baya kurum mülakatı var
-
Asil kazananlar ne zaman başlar bilgisi olan var mı?
-
yok mu bi duyum ?
-
@gumrukçu beklentimiz var ki o da bu ay içinde yapılan tüm kurumların mülakatlarının bitip hızlıca açıklanması . Asil adayların başlayacağına dair herhangi bi gelişme yok. Durumlar stabil
-
arkadaşlar yok mu feragat eden:(
-
@paretowilfredo
hocam işe başlamalar başlamış ve bu ayın sonuna kadar tüm iller tamamladığında acaba virüs dolayısıyla yedek ilanı nasıl yansır .? Herhangi bir duyumunuz var mı ve ayrıca her ne kadar söylenilmekten çekinilsede feragat eden kişi sayısı hakkında ulaşabildiğiniz bir rakam oldu mu ? -
@paretowilfredo
Pareto şuan kaç feragat vardır üstad artık duyumunlarını bekliyoruz..
Yedekler olarak kulağımız sende
sessiz kalma bize -
yok mu bi haber
-
Evet arkadaşlar bu başlıkta daha önceden de bahsettiğim gibi asiller olabildiğince hızlı bir şekilde iş başı yaptı. Benim düşüncem Mayıs veya Haziran ayında yedeğe çıkacağı yönündeydi ancak bu tarihlerinde geçildiğini gördük. Burada bazı kişiler yazdığımda provokatör deme gafletinde bulundu onlara sadece yazık diyorum. Şimdilik yedek ilanının Temmuz sonu ya da Ağustos başı gibi olacağını tahmin ediyorum. Sayı olarak ise gene tahminim geçen promosyona yakın olacağını yönünde. Unutmayın bunlar tamamen tahminden ibarettir.
-
@ktk inşallah , artık zamanda kalmadı. Virüs tüm düzeni bozdu. Tahminlerimiz sağlam duyumlara dayanırsa kimse kimseye hakaret etmemiş olur . Hem paretoda yaz bitmeden geleceği yönünde açıklaması oldu .Ayrıca Yeni ilanın gelemesi için yedek atamasının yapılması gerek.
Yedekler için wp grubumuz var, özelden yazabilirsiniz.