SGK FERAGAT / 10.PRO
-
Feragat edenlerden de bekliyoruz ben ediyorum gibisinden
-
@gumrukçu ben @pareto_wilfredo'nun bu konuda sayı olarak öngörüsünü merak ediyorum. Üstad cevap bekliyoruz
-
@Hltkr
Evet üstad sizden bilgi bekliyoruz yapacak network e sahipsiniz
@paretowilfredo -
@Hltkr etiket hatalı
-
@modigliani-0 siz deyince fark ettim. @paretowilfredο üstad taklitlerinizden sakının
-
Geçen pro da eğitim ne zaman olmuştu, eğitimden önce yedek çağrılabilir mi
-
Eğitime yedekler ve asiller birlikte gidiyor diye biliyorum.
-
@gumrukçu hocam eğitimden sonra yedek ataması oluyor mu
-
@yabgu Onu bilmiyorum ama yedekler ve asillerin eğitimi birlikte olacağı için mantıken olmaz diye düşünüyorum.
-
@gumrukçu Son dönemlerde promosyonların atanma aralıkları açıldığı için eğitimleri, yetki sınavları hatta neredeyse yeterlikleri bile iki parça olarak yapılabiliyor. Kurum süresini dolduran ilk kitleyi bir fasıl, sonradan dolanları ikinci fasıl olarak alabiliyor artık. 7, 8 ve 9 larda var bu durumlar.
-
İyi günler arkadaşlar, başka bi kurumun mülakatını kazandım. Sonuç bugun açıklandı. Buradan feragat etmek istiyorum. Sgk'yı aradım taşra atamanın numarasını verdiler ama telefon numaralarina ulaşamıyorum. Nasıl bir yol izlenmesi gerek bilen var mı acaba?
-
Yedekler asillerin eğitiminden sonra dahi atanabilir ancak sonra başlayanlar yeni promosyonun eğitimiyle eğitim alırlar benim bildiğim bu şekilde
Ayrıca SGK nın yedekte belli bir sayıyı bulmadan ilana çıkmadığını düşünüyorum atıyorum 60 limiti koyalım altında kalırsa biraz daha bekleyelim diyen yedeklere önem veren bir kurum olduğunu düşünüyorum yine o trendi yakalayacaktır
-
@modigliani-0 Bu mantık biraz saçma değil mi? Sadece soruyorum. Çünkü zaten doğru düzgün ilan yok. Feragat demek, daha iyisini buldum ben bırakıyorum demek. Neden beklensin ki? Sgk bu kadar ince düşünen bi kurum mu gerçekten çünkü 1 ayda sonuç açıklıyoruz diyip 6 ay bekletti de
-
@paraşütçü-walras feragat dilekçesi SGK merkeze gönderin isterseniz. Personel daireye. Ya da atandığınız il müdürlüğünü arayın ordan bilgi alın.
-
@yesillenenfındık kardeşim senin yeni ilan beklediğini biliyorum ama biz de yedek olarak 6 aya yakın sırf sonuç bekleyip elendiğimizi öğrendik herkes kendi açısından bakmaya çalışıyor siz de buradaki insanları düşünün, mantık neden saçma olsun aldığı 350 kişiden boşluk kalmasını aldığı planın aksamasını neden istesin kurum elinde hazır yedek beklerken onları aradan çıkartır önce ayrıca yedeğin yeni alımı falan engelleyecegini sanıyorsanız yanılıyosunuz çünkü bağlantısız iki mevzu
-
@paraşütçü-walras sgk da atamanız hangi ile olmuştu
-
@paraşütçü-walras bu arada hayırlı olsun
-
@paraşütçü-walras hayırlı olsun hocam bulunduğunuz ilin SGK sına gitmek mantıklı olabilir
-
@modigliani-0 peki kardeşim ben yeni ilan gelsin yedeklerden bana ne vs mi dedim ? Yedeklerde belli bir sayıya ulaşmadan yeni ilana çıkmaz diyen sen değil misin?
-
@paraşütçü-walras şimdi öğrendim kazandığınız il müdürlüğüne gönderİlecekmiş.