KPSS B 90 Üstü
-
Merkezi atama tercihleri yapildiktan kac ay sonra is basi yapiliyor acaba?
-
@guyguy26 evet ben de merak ediyorum bunu. Bir de merkezi atamada mülakat falan oluyor mu ilk defa gireceğim için ve etrafımda İİBF olupta merkezi atamadan atanan olmadığı için merak ediyorum.
-
@MiraKar hocam merkezi atamada mülakat yok
-
@fatos valla hocam bu sene yeniyim ama B'den de hazırlanıcam karamsar olmak istemiyorum ama 4001 kodu yüzünden bizim olan her yere başkaları giriyor. Daha az önce sağlıkçıların yorumlarına denk geldim. Her yere başvuruyorlar bu sene 68-69 bandı olur diyorlar. Yanlış duymadınız 68-69. Bizim puanlar böyle olsa hepimiz atanmıştık şimdiye. Bu puanı da alamıyorlarsa da ne diyeyim yani. Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin inşallah.
-
@fatos teşekkür ederim hocam
-
@MiraKar amin hocam inşallah bilmediklerinizi yazin yardimci olmaya calisirim
-
@fatos Allah razı olsun hocam
-
reklam ileti kaldırılmıştır
-
2020 nin ilk atamasında atanabilmek için kaç puan yapmak gerekir kaçınçı olmak gerekir
-
@Hukuksever, içinde söyledi: KPSS B 90 Üstü
2020 nin ilk atamasında atanabilmek için kaç puan yapmak gerekir kaçınçı olmak gerekir
Sbky için 95 puan altına düşer mi
-
Arkadaşlar kpssp3 önemli. 85 üstü almaya özen gösterelim.
-
@onuktekin KPSS B değil fakat KPSS A genel kültür genel yetenek sınavından 94 aldım. Ben Coğrafya ve Geometri de sıkıntı yaşayan biriyim. Temeliniz ne durumda bilmiyorum. Coğrafya çözümlü soru bankaları bana çok yardımcı oldu. Çözdüğüm her soruya karşılık diğer şıklarla alakalı açıklamaları vardı çözüm kısmında. Onları da sınavlar da başka sorulara cevap olabileceğini düşünerek dikkate aldım ve not tuttum. Geometri ise bol bol soru çözdüm. Ne kadar soru çeşidi olursa sınavlarda çıkan sorular o kadar tanıdık geliyor. Bu matematik içinde geçerli.
-
Hazır böyle bir başlık açılmış bunu da ekleyelim.
https://www.tercihiniyap.net/m/atama-puanlari/kpss-20201-lisans-atama-taban-puanlari-h11192.html
-
2020 de 90 olmadı