Kaybedenler Kulübü
-
@varol biz her türlü yine kaybediyoruz başkanım
-
Benim anlamadığım şu var kpss a ya giren kişi 32 bin civarı 75 üstü yapanda ortalama 5 bin yani bu işe az çok emek veren 5 bin kişi ama her yıl binlerce mezun veriyor sadece bu 5 bin kişi mi iş gaylesi gelecek gaylesi çekiyor geride kalan binlerce mezun ne yapıyor? illa memurluk diye diretmemek mi lazım anlamadım ki kim kimi koparıyor
-
@ank3435 hocam yapabilirsiniz çok basit misal elmayı yediniz çekirdeğini alın yıkayıp dışta bir zar var onu dikkatlice çıkarıp pamuk veya peçeteye koyup az su ile ekebilirsiniz yaklaşık evin ısısına bağlı olarak 10 gün içinde filizlenir karanlık bir ortama koyarsanız daha iyi olacaktır daha sonra kağıt bardağa ekersiniz limonda ekebilirsiniz yada sebzelerden herhangi birini
-
@errayn dunyaya kaybetmek icin gelmisisz
-
@Hayaller71 muhtemelen en son dediğini yapiyorlar. Diretmiyorlar bizim gibi. Belki yanlis yoldayiz ama cok yol geldik, burdan da geri dönülmez başkan
-
@varol başkan nereye geldik Allah aşkına?? ya bi fakülteden ki bu iibf, her bakanlıkta-kurumda ne iş olsa yapar, ama yılda 5 bin alım yapılmıyor bu nasıl iş?? yani bu sayı gerçekten az aslında, ama.. neyse ne diyelim bu da bizim başımızın belasıymış
-
@errayn teşekkür ederim peki zarı neden çıkarıyoruz hocam
-
@ank3435 bitmez dostum kolay kolay hele ki nem yaparsa çürür tohum nem olmazsada misal 10 gün yerine 1 ayda biter o yüzden tohuma nefes aldırmak amaçlı
-
ben de kaydımı yaptırayım kulübe, herkesin de dayısı yoktur ya belki bir mülakatta da aradan biz sıyrılırız diye diye geçiyor aylar yıllar.
-
@perküsyon inş. cnm yaa baskan referansin adı mülakat olmuş, sen siyriliriz belki diyorsun. O dediğin ideal olan devlette var
-
Torpile referans diyerek vicdan yükünü hafifletmeye çalışan, kul hakkı yiyip diğer yandan da karıncayı incitmeyecek , Hz. Ömerin adalet anlayışını ortamlarda sık sık dile getirecek kadar adalet savaşcısı olan onlarca bu yolun yolcusu var , biliyorum , tanıyorum , tanıyoruz.
Kaybedenler kulübünün üyesi olarak sizden tek istegimiz var şu torpil (pardon pardon referans) bulduğunuz insanlari ortamlarda göğsünüzü kabarta kabarta anlatmayın.Bari bunu yapın lan bize ya .Her gün anne babalarimizla kavga etmekten , insanların yüzüne bakmaya çekinir hale gelmekten bıktık. Hakket diyoruz. Acıyın be.
Selam ve dua ile. -
@errayn her şeyin bir ilmi var demek ki zar oldugunu bile farketmemiştim
-
@ank3435 aynen dostum dediğin gibi ben çok denedim sonra deneye deneye öğrendim limon ekersen çift zar var onda siyah zar durabilir
-
İl göçe okadar çalıştık yorulduk bide ankara ayazı yiyip hasta olduk şimdi guy ilanı gelmeden nasıl ders çalışma enerjisi gelecek çok merak ediyorum
-
@tozkok baskan ben paylaşılan bazı pdfleri çıkarttım, yarın basliyorum
-
@varol neye dair pdf hızlı bi toparlanış
-
@tozkok guy baskan
-
-
-
@varol teşekkürler muhasebeden başlamak lazım