2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Evet ya 2 günde bir ya da en azından 3 günde bir yani hafta 2 kez olsun etkinlik çok da zor bir şey olmasa gerek
-
@kemankeşş2 hocam virüs ün akıbeti belli degil ikinci dalga olur vs kalır mülakatlar insanlar evde oturmaktan sıkıldı amaç bir an önce mülakat a girip sonuç beklemek
-
@Pinky katılıyorum
-
Tarihler belli olmayınca insan çalışamıyor
-
arkadaslar ilgoc ve merkez goc uzmanligi mulakatlarindan feragat edicem hakkinizda hayirlisi olsun iyi calismalar.
-
Dostlar konumuzla alakasız ama ihtiyacım olan şeyi buradan öğrenebilirim ancak , muhasebeden finansal tablolar ve maliyet muhasebesi hakkında ekstra bir kaynak çözdünüz mü elimde a kadro var ve yeterli soru yok malesef çözümlü bir kaynak varsa tavsiyelerini dikkate almak isterim , teşekkürler
-
@VeblenMeblen hangi kuruma atandınız hayırlı olsun teşekkürler
-
@kemankeşş2 Icisleri Kontrolorlugu kardesim
-
Arkadaşlar iyi çalışın benim umudum arttı yks sınavının haziranda yapılacağını duydum yeni öğrendim eğer doğruysa yks gibi milyonların girdiği sınav yapılıyorsa bizim mülakatlar da yakındır diye düşünüyorum eğer bir aksilik olmaz yks de ertelenmezse bu ay sonu ya da haziran başı gibi bizim mülakatlar da belli olur gibi geldi zaten salgın da iyiye gidiyor
-
@Willsmithh hocam öncelikle tebrikler mülakata hazırlanırken göç sitesinde çokça vakit geçirin şeklinde tavsiye vermişsiniz mesela hocam hizmet birimleri diye bir yer var sıralanmış bilgi teknoloji başkanlığı gibi bakanlıklar mesela bu tip yerlerden gelir mi çok mu ayrıntı acaba karar veremedim?
-
@Pinky gibi başkanlıklar bakanlık değil yanlışlık olmuş
-
Arkadaşlar ben 45kisilik alımda vardım feragat verdim başka kurumu kazandığım icin. Mülakatta bana sorulan sorulari hatırladığım kadariyla sizlerle paylaşmak isterim.Dörtlü takrir nedir -insan ticareti ile göçmen ticareti arasındaki fark nedir -demokrat Parti'nin bayrağındaki simge ve seçimlerde kullandığı cümle nedir? kimler sınır dışı edilebilir? Göç idaresi hakkında neler biliyosun kaç yılında kuruldu? Sorular iç iceydi arkadaşlar 4soruya bunların hepsini sigdirdilar. Bölümün siyaset bilimi ve kamu yönetimi bu arada. Bazı sorulari çok sik soruyorlar söylediklerime bakmakta fayda var o sebeble.hepinize başarılar diliyorum yolunuz açık olsun
-
@Pinky kıymetli hocam örneğin bana uyum faaliyetlerini sordular , gm sitesinde faaliyet haberleri var ordan son yapılan faaliyeti böle söylemiştim
ayrıca sıkça sorulan sorularda kritik seyler var örneğin neredeyse heryil gelen bir soru " insan ticareti ile göçmen kaçakçılığı nedir " gibi sorular.
Gm sitesinde vakit geçirmek size kuruma ve yaptığınız ise asinaliginizi artırır rahat bir mülakat geçirmenize yardımcı olur. -
@calicartel mesaj attım bakar mısınız
-
@Willsmithh bilgiler için teşekkürler hocam
-
@calicartel Allah a şükür bölümüm sbyk kamu uluslar değil gerçekten bu bölümleri bir tık zor soru gelebiliyor siyasi tarih politika teşekkürler
-
Arkadaşlar il göç feragati konusunda yanlış ifade ettim kendimi k.bakmayin ben mülakat sonuçları aciklanmadan önce feragat etmiştim asil listede yokum yedekler konusunda beni hesap etmeyin yani.
-
@kemankeşş2 mülakata gireceğimiz yerde kütüphanede bekletiyolar hocam orada ki kitaplarda genelde siyasi tarih ve uluslar arası ilişkilere yönelik kitaplar bu bölümlere daha hâkimler sanki o yüzden zorluyolar
-
İdari hakimlik sayfasında okudum ne kadar doğruysa hocanın birisi duyum paylaşmış idari hakimlik mülakatları ile ilgili bayramdan sonra duyuru gelecekmiş ve mülakatlar 15 haziran 24 temmuz arasında olacakmış ne dersiniz bu gelişmelere göre bizim mülakatlarda yakın mıdır acaba bayramdan sonra hareketlilik olur mu
-
@Pinky olabilir hocam belli olmaz