2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
@guyvomen teşekkürler
-
@Pinky uzasa bile en geç haziran sonuna kadar uzar. Turizm sezonunun canlı geçmesi lazım. Bunun için yks bile erkene alındı.
-
@kral-walras peki sizin şu konuda görüşünüz nedir diyelim 3 haziranda uzamadı ya da 15 gün uzadı ya da en kötü haziran ayı sonuna kadar uzadı ve yasak kalktı diyelim duyurular ne zaman olur mülakatlar ne zaman yapılır acaba yasak kalksa hemen harekete geçilir mi bir taraftan 15-20 güne duyuru yaparlar diyorum bir taraftan da bilemiyorum belirsizlik işte nasıl olacak acaba
-
Vakalarda azalmışken mülakatı bayramdan sonra getirmek için sürekli etkinlik yapalım yoksa işimiz sonbahara kalır çinde bile yeni vakalar çıkmışken bu virüs sonbaharda ne olur kimse kestiremez.
-
@botan01 boşverin hocam dün etkinlik kararı alındıktan sonra farkettim ki buradan 3 5 kişinin gayretiyle twitterdan 3 5 kişinin etkinliği ile olacak iş değil mülakata kalan sayısı 800 kişi hadi onun da 100 kişisi başka kurumları vs kazanmış girmeyecek olsun 700 kişiden sadece 3 5 kişi sesini duyurmaya çalışıyor bari bir 500 kişi civarı bir sayı artık çok bekledik deyip harekete geçse belki farkındalık olurdu diğer yandan herkes haklı sonuçta salgın söz konusu artık tedavinin bulunması bir mucize olup mutasyonla aniden bitmesi ya da eleman ihtiyacının çok hissedilmesi sonucu bir da önlemli bir şekilde de olsa mülakat yapmaya karar vermeleri vs gibi bir şey için dua etmekten başka şansımız yok umutsuzluk olsun diye söylemiyorum düşüncem bu
-
@Pinky Artık her Perşembe mülakat etkinliğiyapacağız sadece saatini belirleyeceğiz grupta bir düzene oturacaktır kardeş daha dur dün biraz denedik
-
@kemankeşş2 tamam kusura bakmayın doğru söylüyorsunuz her perşembe inşallah orada olacam umarım yeterli bir sayıya ulaşırız görüşmek üzere
-
Yarın saat 21.00 da malum iftar sonrası Twitter dayız arkadaşlar yayalım lütfen #200İlGöçMülakat tagı ile
-
Arkadaşlar geçen gün SGK ile ilgili video atan ak parti eski milletvekili @Hseyinbakır12 bugün bakan Süleyman soylu ile görüşmüş. Kendisinin msj kutusu açık msj atarak , mülakat tarihlerini sordurmasini rica edebilirsek belki bilgi alabilir
-
Arkadaşlar lütfen bugünkü etkinliğe katılalim, herkese 5dk sini ayirabilir
-
@guymağduru Hüseyin bakırı da etiketleyin
-
Bütün 21 de güzel bir ses getirelim
-
Evet arkadaşlar salgın konusunda da olumlu yönde çok güzel gelişmeler var test sayısı tekrar yükselmiş ama vaka sayısı düşüyor mülakatlar belli olup duyuruya ve mülakat günlerine kadar neredeyse tamamen kontrol altına alınır inşallah önlemli bir şekilde mülakatlar olursa iyi olur herşey inşallah test vaka sayısı oranı lehimize işliyor sağlıklı günler herkese etkinlikte görüşmek üzere
-
@Pinky HES uygulaması da müspet etkilyebilir
-
@kemankeşş2 o neydi bilmiyorum ama güzel gelişmeler ve aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama ben de şunu duydum şehirdışı seyahatlerde barkodlu seyahat iznine benzer bir uygulama çalışması varmış seyahat kısıtlaması kalkadabilir tabi o zamana kadar
-
Twitterda denk geldim tamamen bilgisizlikten bilgi edinmek için soruyorum bazı arkadaşlar 1005 kişi mülakatı bekliyor diye yazmış listeler mi yenilendi de biz bilmiyoruz nedir bu durum?
-
Merkez göç de var
-
Arkadaşlar yine de güzel bir etkinlik oldu ben bu kadar beklemeiyordum her Perşembe saat 21.00 de #200İlGöçMülakat tag ile devam edelim zaman geçiyor koca YKS bile yapılıyor bu neden yapılmasın
-
Benim bildiğim il göç merkez göç birlikte mülakata girecek kişi sayısı 908 belki de yanlış yazılmıştır asıl konumuza dönersek inşallah mülakat tarihleri belli olur herkese iyi geceler
-
Haftaya ki etkinlikte Yöneticilerin adını yazmadan twt atmamak lazım arkadaşlar önemli olan onların görmesi tag de ziyade