14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
Sınav 120 değil 150 dkka olmalıydı. İng soruları zor değildi ama çok uzundu ve textin tamamının okunması gereken sorular ağırlıktaydı. Alanı yapan sınavı geçmiştir, hayırlı olsun şimdiden
-
ben sürenin yeterli olduğunu düşünüyorum çünkü alan ve mevzuatta bilmeden işaretlemek imkansızdı, düşünmenin bir anlamı yoktu bence. ben düşündüm bir faydasını göremedim. alan ve mevzuatı çat çat işaretleyenin zaten ingilizceye çok rahat vakti kalmıştır... dediğiniz gibi alanı yapan geçti gibi duruyor
-
@xinna
Hocam alandan hatırladıklarım:
adorno kuramı, Lübnan'daki patlamadaki madde, 2 tane kamu diplomasisi sorusu, İletişim araçları ne yapmaz?, kitle iletişimin önemi neden arttı, bireyler neden siyasete ilgi duyar?, Ekonomi Sosyolojisi vardı 1 tane, Hukuk Sosyolojisi 1 tane, Krize Müdahale tekniği sorusu vardı, Durkheim sorusu vardı, Van'daki göçmenler,Mevzuat:
2018/2, Basın İlan kurumunu denetleyen, RTÜK başkanı görev süresi (emin değilim), İdari işler başkanı kimi atar?, idare işler başkanlığının birimleri, İletişim başkanı görevleri, başkanlığın görevleri hatırladıkça yazarım yine -
İibf/sbf B kitapçığında ilestisim başkanlığının hizmet birimlerinden biri değildir sorusu vardı . Hepsi hizmet birimiydi sanki soru mu yanlisti ben mi yanlış hatırlıyorum
-
@vasıflıişsiz mali hizmetler vardı yanlış hatırlamıyorsam
-
kaymakamlik sinavi sanki. o kadar idare hukukunda anayasada ayrintiya ne gerek vardi
-
@vasıflıişsiz mali hizmetler sikkiydi
-
@beirutde tamam hatırladım sağolun yanlış yapmışım
-
@beirutde katılıyorum hocam, yanlışlarım muhtemelen bu ikisinden benim.
-
@3pruu ahh Vandaki göçmenler sorusu Kırgızlar olacakmış şimdi baktım, ben yanlış yapmışım
-
Benim şahsen ikileme düştüğüm ve karıştırdığım sorular çoktu ve süre yönetimi olarak sıkıntılı geçti. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
@xinna hocam sanırım fena gelmeyecek benim sonucum. Bu soruyu doğru yapmışım ben bile şaşırdım ️ umarım herkes için en güzeli olur.
-
@3pruu süreli yayınlarda düzeltme ile ilgili bir soru olduğunu hatırladım şimdi. Durkheim sorusunu ne yapmıştınız hatırlıyormusunuz hocam?
-
@xinna dayanışma yaptım. Ama emin değilim
-
@xinna tamamen atıp 1 ay 3 yaptım. Ama o soru o soru mu emin değilim
-
Sınava 653 kişi girmiş optik form altında sizin optik numaranız taksim toplam yazıyodu dikkat ettiniz mi bilmiyorum hocam ama
-
Bu sınavda 70i geçen bordo berelidir diyebilir miyiz
-
@3pruu 1 ay 3 ay olan farklı bir soruydu hocam ben onu da yanlış yapmış olabilirim 6ay 1 yıl demiştim.
Bunun şıklarında 3 gün 7 gün gibi bir ifade vardı, diğer şıkta mirasçılar diyordu -
@xinna hatırladım arkadaşım. Ama hiç hatırlamıyorum ne yaptığımı. Diğerini de attım zaten dediğim gibi
-
@xinna 6 ay bir yil sorusu nrydi. 3 gun sorusu yablis iki aydi o