14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
@beirutde hangi soru?
-
@senadogan mobile phone sorusu.
-
@beirutde ben de o sorunun yanlış olduğunu düşünüyorum. Ben d şıkkını işaretlemiştim ona dair bir bilgi göremedim paragrafta
-
According to the passage, -------.
A)Slaughtering operation is a nationwide
project
B)10000 camels has been killed so far
C)Camels is harmful for local plants
D)Camels give harm to life in metropolitan
areas
E)Camels are hunted for foodben bu soruda da yanlis oldugunu dusunuyoeum
-
@xinna Bu soruyu ben de D şıkkı yaptım hocam. 'device to give power' şıkkı ve D arasında kaldım. Sonradan baştaki 'empowerment' kelimesinin 'device to give power' anlamını verdiğine karar verip D'yi işaretlemiştim.
-
@beirutde As for Australia, it says
killing thousands of camels from helicopters is
practically the best and most "humane" way to
check their numbers to protect interests of
Aboriginal communities and native species.burda avustralya devlet/milletinin olay hakkindaki toplu ve genel.gorusu gibi yazilmis yazar tarafindan. fakat camels'in local plant icin zararli oldugu yazarin degil yetkilinin kendj gorusu
-
@beirutde yine de sizlerin gorusunu merak ediyorum emin olamadim
-
@keynesinvarisi bu soruya itiraz ettiniz mi hocam
-
@vasıflıişsiz Tabi ki edeceğim hocam yarın. Soru kanunen %100 hatalı. İptal edilmemesi söz konusu bile değil. Kesinlikle iptal edilecek bu soru.
-
@beirutde, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
@xinna evet hocam haklisiniz. ben de sikayet edicem
@beirutde İtiraz etseniz kafi hocam aman sakin olun (mizah yapayım gülelim dedim alınmayın lütfen)
-
@keynesinvarisi yok hocam estağfurullah:)
-
istenilen sayıda kişi sözlü sınava kalamazsa 70 den düşük alanlarda çağırılabilir bence
-
@littlefinger bence yazılanlara göre 70 den yüksek olacak baraj
-
@vasıflıişsiz 70 den yuksek olsa bile cok yuksek olmaz tahminimce. tutup de 78 79 olmaz
-
İngilizce 23.soru da bende bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum itiraz sebebine ne yazabiliriz acaba etkili olması için sizin soruda ki yanlışlıkla ilgili yorumlarınız nedir ?
-
@beirutde itiraz yerine sikayet yazmisim farketmeden:)
-
@beirutde evet 72 73 kastedmistim zaten ama 76-79 arasında yığılma olursa zaten bı onemi kalmaz . toplamda 120, kişi alınacak mulakata. ben yüksek kapatacağını düşünüyorum nedense
-
Geçen sefer sonuçlar da çok geç açıklanmamıştı yanlış hatırlamıyorsam?
-
@vasıflıişsiz evet barajdan yüksekte kapatcagina ben de eminim. ama kacla kapatir o konuda tahmjn yürütemiyorum. cok az kisi yazdi buraya henuz tahminj sonucunu
-
@3pruu evet hocam 14.martta girdik 6 nisanda aciklanmks