2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
-
Bence bu gibi ilanlarda ilk 1200 kişiyi mümkün mertebe Facebook Kpss A grubuna yönlendirip anket yapmak lazım, ne kadar çok katılım olursa o kadar iyi tespit yapılabilir ama mesele ilk 1200 çoğunluğuna ulaşabilmek
-
@hayırlısıı
aynı zamanda o 1200 kişinin gerçekten yazacağı yeri dürüstlükle belirtmesi, manipülasyon yapmaya çalışmaması gerek hocam. çok zor bunlar.
kendiniz gözlem yaparak karar vermeye çalışın. -
@hayırlısıı kesinlikle. Aslinda demo bir tercih program yapilsa herkes az cok haberdar olur. Bu sayede herkes durust olmak zorunda kalir ve secimlerini ona göre yapar. Ve hakeden ilk 1200 kiside cok az maduriyet yasanir
-
@sedatinho işte dürüstlüğü olmayan bir platformda bu yapılan anket de doğru olmaz ne yazık ki
-
Arkadaşlar herkes herşeyi düşünüyor alım çok olan yere herkes başvurur diyip alım 2 3 olan yere başvıurim diye herkes düşünüyor ya da alım 2 3 olan yer yüksek kapatır gelmeyecekse de alım olan çok yerde şansım fazla diye de düşünüyor millet örnek bayburt 2 kişi alıyo 8 kişinin içine girebilmek mi mantıklı konya 10 kişi alıyo 40 kişinin içine girebilmek mi mantıklı burda işte mantık aramayın burda geneli memleketini yazacak kanaatimce puanı yüksek olup buna bel bağlanamayan arkadaşlarsa istediği yeri yazacak çünkü kaybedecek bişiyi yok kendi fikrimce ya memleketinizi yazın ya da gönlünüzden geçen yeri yazın buradakilerin lafına bakmayın derim.Sürçü lisan ettiysem affola.SAYGILAR....
-
@sherlock memeleket olayi mantikli sahsen ben öyle yapcam
-
Ben memleketimi yazacağım. Olmazsa strateji yapıp hiç bilmediğim şehir için üzüleceğime, memleketim için üzülürüm.
-
Bazı iller 80i görecektir diye düşünüyorum. Hatta doğu daha yüksek kapatabilir, herkes korktu.
Sonuçta 120 kişilik alım ve 27 il tercihi ile bile taban 85 ı gördü kosgeb'te
-
@sherlock Mantıklısı o zaten hocam, guyda da yazdım, burada da yazacağım memleketimi. Bahsettiginiz iki seçenek dışında, akıl mantık yürütüp düşük ili bulayım fikri, ciddi hayal kırıklıkları yaratıp sonu hüsran olabiliyor.
-
Benim de tercihim memleketten yana olacak, guy sınavı için de Osmaniyeyi yazdım, bu mülakat için de yazacam. Gerisi kader kısmet
-
@muhalba 1 il 85 diğerleri 87-92 arası olmuş. Ama DUY 1200 kişi ve daha fazla il var.
-
@blueberry evet dostum ben de onu dedim zaten
-
@muhalba kosgeb 44 kişi hocam mülakata çağrılan sayısı 176
-
@hayırlısıı İİBF 30 kişi hocam
-
@blueberry aynen ilk 120 oluyor evet, 85 düşük bile kapatmış.
-
88 puanla nereye başvursam dışarda kalıyorum bari bu gelsin . Kafayı yememe ramak kaldı.
-
@hunter28 89 tam sınırmış hocam
-
@hunter28 il tercihine dikkat edin hocam
-
Bi kumar oynayacağız işte bakalım hayırlısı olursa olur .
-
@hayırlısıı evet ama 300 kişilik bir ilan bu sonuçta 88 puan alan biri bence bir iki il dışında tüm illere puanı yetecektir tahminim..