İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
-
@odle ben zaten keyfi olanlardan bahsettim İnsanları yargılandığım yok. çeşitli sebeplerden gelemeyenlere de lafım yok. En azından ek liste açıklanabilirdi gelemeyecek olanların yerine ikame etmek adına ama Bakanlığın böyle bir şeyle uğraşacağını zannetmiyorum
-
arkadaslar merhaba. simdi yazmaya vaktim oldu.
Bu ogleden sonra 2 kisi gelmemisti ben mulakattan ayrilina kadar. ondan sonra gelmis midir bilemiyorum.
Ben maske ile girdim.ve benden onceki herkes maskeyle girdi.
ogleden sonra biraz gec basladi.2 yi geciyordi ama cok hizli ilerleme oluyor.
5 kisilik komisyon var ve arkada 2 yada 3 kisi daha kisi var onlar neden orada hic bilgim yok.
Komisyondaki herkesin soru sorma potansiyeli var. bir soruyu sorup digeri orneklendirebiliyor
Bana iki soru soruldu. Memura bir suctan dolayi dogrudan sorusturma aciliyor mu? acilmiyor izin verilmesi deyince de her suc icin mi gecerli diye soru geliyor.ona da deyince ozaman rusvet sucu icin durum nedir diye soruldu?
ikinci soru belediyeler bagis kabul etmesi icin izin gerekli mi diye soruldu?oradan sartli ve sartsiz bagisa olay geldi.
bende hepsi bir sekilde soru sormus oldu. -
@economist34 geçmiş olsun, sorular iyiymiş.
-
@economist34 hocam oturduktan sonra maskeyi çıkarıyor muyuz?
-
Haydi hayırlısı... Bugün de bir mülakatın sonuna geldik. Rabbim gönlümüzden geçeni hayırlı eylesin.
-
2 kişi gelmedi bugün
-
@Ütopya ben cikarmadim. cikarin yada cikarmayin demediler. o yuzden maskeyle devam ettim.
-
@edekentli bence de cok ayrinti sorulardi. sartli bagista patladim zaten:((
-
Sizce kurum sürpriz yapıp uzman mulakatindan önce açıklar mi
-
@economist34 benim sorular da ayrinti idi hocam baya
-
@Willsmithh dernek ve bunun icin acele ettiler ins. uzmanligi beklemeden aciklarlar. bayram oncesi aciklasalar da kurtulsak.
-
@economist34 aynen hocam aciklarlar ise uzmanlığı girenlerin baya şansı artacak eğer açıklamalar ise ortak liste oluşabilir yedeklere kalanlar da baya şansı olacak ozaman
-
@Willsmithh belki ucu acik birsey var konular bakimindan.o yuzden neye calissam da bazi seylere bakmazdim ;))
-
@economist34 ben uzmanlık için idare mevzuatına çalışacağım hocam kaymakamlık gibi sorular geliyor
-
@Willsmithh gecen yil bunda yedeklerde baya asagi siraya kadar inilmis. ama su 3 liste umarim mukererrer olmaz.
-
@Willsmithh ben sadece buna basvurdum. dernekler ve uzmanlik iiccin puanim bunun iicin kullanilan puan turunden daha yukseklerdi. dedim olursa bir tanesi olsun olmazsa zaten 3u de olmaz. en azindan benim yerime bir kisi daha basvurmus olur. he baska kurumda bunu yapmam o ayri. sonucta buranin olmama ihtimali yuksek.
-
@economist34 hepimizin hakkında hayirlisi olur inşallah
-
Bayramdan önce cok erken değil mi arkadaşlar? Ben sahsen temmuzun sonu gibi acıklanır diye düşünüyordum. Haziranın sonuna kadar acıklanır mi acaba?
-
@economist34 nasıl yedeklere kadar inmiş hocam. Cok tercih edilmiyor mu bu kadro?
-
@edekentli gecen alimin yapildigini bilmiyorum ama aciklandiginda yedeklerinde 6-7 . siraya kadar sira gelmis. demek o donem buranin asil listesinde olup baska kurumu tercih eden kisiler olmus.