İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
-
arkadaşlar feraget edicek olan varsa bana özelden yazabilirse cok sevinirim? ayrıca gecen alımda kacıncı yedege kadar sıra gelmişti bilen var mı ?
-
@hakikat hayırlı olsun hocam
-
Hasan kaba arkadaşımız girdiği diğer mülakatlardan feragat edicek mi ?
-
Göç 200 lük bekleyip de @hakikat hıcam dışında kazanan var mı
-
Kazanan arkadaşlarımızı tebrik ederiz.
Sg denetmen yardımcılığında yedek bekleyenler olarak feragat edecek olan varsa bilgi verirse mutlu oluruz. Teşekkürler. -
@kemankeşş2 eyvalla hocam sağolun.
-
@kemankeşş2 stajyer kontrolörlük ve dernek denetçiliği kazanıp 200 kişilik il göç listesinde olan 11 kişi var sanırım
-
@Pinky ciddi mi gene iyi ya 11 kişi
-
@kemankeşş2 daha önce açıklanan adalet bakanlığı kontrolörlüğünden de 4 5 kişi olsa 45 linkten de baya vardı belki btk da açıklanır oradan da 3 5 kişi olsa daha başka kurumlardan da olabilir
-
@Pinky inşallah hocam
-
Meslek tanıtım yazısı var mı
-
asıl kazanan arkadaslardan başka mülakat sonucu bekleyen ve olumlu olursa kurum değiştiricek olan birisi var mı ? yedek süresi ve süreci nasıl ne kadar bilen arkadasımız var mı?
-
İleti kaldırılmıştır.
-
btk yı kazanıp feragat edicek olan arkadas var mı?
-
@serkan1992 siz btk da hangi yedeksiniz bende btk Ankara sosyal yedekteyim
-
ben kontrolörlükte yedegim btk daha iyi oldugu için belki kontrolörlüğü kazanan arkadaslarımızdan bazıları btk yı da
kazanmıs olabilir eger öyle bir arkadasımız varsa btk ya geçmeyi düşünüyormu? -
İleti düzenlenmiştir.
-
Anladım hocam bende BTK nın daha kapalı bir kurum olduğunu ve dil şartının zorladığı her sene fazlaca feragat olduğu için daha az tercih edildiğini duydum sizi de BTK yedekte sandım teşekkür ederim
-
Arkadaşlar, kurumdan bilgi alabilen oldu mu? Kesin listeler neden yayınlanmıyor acaba bilgisi olan var mı baya bir zaman geçti
-
Kesin olmayan liste duyurular kısmından kaldırılmış. Muhtemelen gün içinde kesin liste yayınlanacak.