Evet değerli dostlar, mahalli idareler 91,6 ile kapattı 90 kişi. Burada 60 kisi kacla kapatır acaba? Oradaki 60 kisi 92.1 gibi falan bir sey. Tahmin nedir?
İçişleri Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
umarım başka yeri kazanan arkadaşlar başvurmazlar
- topic:timeago_later,16 gün
-
Dernekler 89.8 gibi bir puanla kapattı. 60. kişinin puanı 90.6. 92 puana gelir mi acaba?
-
@edekentli Puan türü farklı karşılaştırma yapmak yanıltıcı olur. 92 puan ile sıralamanız kaç?
-
@İnspector 94
-
@edekentli Puanınız 2019 puanı o zaman. 2018lilere göre avantajlısınız ve yakında sonuçlanacak sınavlarda olursa büyük ihtimal gelir size.
-
@İnspector 2019 evet
-
P32 2018 puanım 90.65 sıralamam 35 başvurular ne zaman açılıyordu? Başvuru yapacağım ama gelme ihtimali çok düşük.
-
@RootofAllEvil 27 Nisan- 4 Mayıs arasında.
- topic:timeago_later,8 gün
-
Evet değerli dostlar, mahalli idareler 91,6 ile kapattı 90 kişi. Burada 60 kisi kacla kapatır acaba? Oradaki 60 kisi 92.1 gibi falan bir sey. Tahmin nedir?
-
@edekentli Bu biraz düşebilir p32 puanları diğerlerine göre biraz düşük. Ama yine de 88 altını görmez gibi.
-
@edekentli 90 üstü kapatrı gibime geliyor hatta 91 92 diyebilirim sırf mülakat görmek için bile gidenler var
-
88 e kadar rahat iner bence
-
@edekentli hocam diger 2 alım tahminim de tam tuttu
bu da 90 da kapar tahminim p32 puanı p9 a göre daha düşük p23 e göre daha yüksek genelde gördüğüm 90 91 arası kapar gibi duruyor belki kontrolör kadar talep olmayabilir merkez uzmanlar başvurmaz bi ihtimal 89 lara inebilir je güzel olur
-
@edekentli beniim p32 90.99 siralama 158 hocam ona gore bi hesap yapin
-
@çölkaplanı benim 92.6 puan sıralamam da 94. İnsaAllah gelir. 60 kisi olunca ne olur bilemedim.
-
@edekentli size gelir hocam inşallah da benim ki riskli
-
Başvurular başladı hayırlı olsun. 2018 yılı 90.65 puan 35 sıralama ile başvurdum. Listeye girer miyim pek sanmıyorum ama yaptık bi başlangıç:)
-
Biz de başvurumuzu yaptık bakalım hayırlısı olur insAllah.
-
@edekentli merhabalar hocam fotoğraf yüklenmiyor acaba siz nasıl yaptınız ?
-
@Don-Pablo paintte piksel boyutunu ayarlayabilirsiniz veya fotoğrafı göster diyince kendisi otomatik ayarladı bende.