İçişleri Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@edekentli bende olmuyor hocam 20 dakikadır uğraşıom 600*800 boyutuna ayarladım yine olmuyor
-
başvuru no : 332 2019 p32 : 92 ile başvurdum hepimize hayırlı olur inşallah
-
Benim puanım 90.4 kerde acaba buralara kadar düşebilir mi
-
@Willsmithh ilk günden bu kadar fazla başvuru olmuş kaç ile kapatır acaba
-
@hakimehanımm 91.2 diyorum, dursun burda.
-
@hakimehanımm genelde ilk ve son gün yoğun oluyor ben içişleri kadar yüksek puanlilardan talep göreceğini düşünmüyorum daha önce 2 içişleri alımına yazmıştım burdan beklentim 90_91 arası kapaması umarim.öyle olur
-
@modigliani-0 valla olabilir de daha da düşük olabilir ama 2018 puanları düşük
-
@hakimehanımm keşke 88-89 a düşse hocam ama malum işte başvurmak adetten olduğu için bu büyük zevki kaçırmayacaktır kimse.
-
@Willsmithh doğrudur ama yine de 1200 civarı başvuru olur gibi, sayı da az olunca acaba yüksek mi kapatır dedim ama 2018 puanları düşük bu durumun etkisi nasıl olacak göreceğiz bakalım
-
@modigliani-0 direkt mülakat olunca biraz öyle oluyor gibi ne zevk alıyorlarsa girmişsin bi kuruma bak hayatına demi çok garip valla Allah hayırlısını versin ne diyelim inşallah düşer ama 89’lara kadar
-
Hali hazırda başka bir bakanlığın kariyer uzmanlık kadrosunu kazandıysanız lütfen artık buna da başvurmayın. Maaş desen aynı özlük hakları ek gösterge desen aynı yapılan işler bile kurum içi mevzuat dışında aynı nerdeyse. Bağlı bulunduğun birimin grup/daire başkanı emrinde çalışıyorsun. Rapor yazmalar, sunum hazırlamalar, yazışma yapmalar... Hep aynı yani benzer işler
-
Basvurular bitti değerli dostlar. Tahminleri alalım.
-
Tihek kazanıpta başvuranlar inşallah başvurularını geri cekmislerdir. 91.5 gibi kapatır bence
91 altını kolay kolay görmez gibi -
@edekentli 91.2
-
90.4 ile 91.2 arası birşey
-
Arkadaşlar sonuçlar ne zaman açıklanacak abaca?
-
@Ütopya bu çarşamba
-
Toplam başvuran sayısı kaç
-
@şanlıefsane teşekkürler
-
@muzgor bunu ben de merak ediyorum. Grup baya sessiz acaba az kisi mi basvurcak