Guy Sınavı Ertelensin
-
Guy için 2020 mezunlarının başvurabilmesi adına sınav ertelenmeli, bunun için etkinlik yapalım. Herkesden katılım bekliyorum.
-
Kimle yapacam etkinligi
-
Merak etmeyin. Etkinlik yapmanıza gerek yok. Zaten sınav ertelenir. Bakanlık bu durumları göz önünde bulundurur.
-
@החוק-החוקתי baska emrin var mi guzel paşam??
-
@החוק-החוקתי hadi sen başla tweat atmaya biz geliyoruz.
-
6-7 yıldır bekleyen var, 2020 mezunu sınava girsin diye sınav erteleniyor.
-
@Blueberry bunların umrunda değil ki hocam bana 7 ay sonrası bile ne kadar uzak geliyor 2sene oldu 2 adam ertelensin diyor
-
Sınav ertelenirse tekrar ne zaman yapılır Allah bilir. Kurumiçinden sıra gelir mi bilinmez.
-
@nairu yaw hocam bosvereelim ibranice alfabeli arkadasi :))
-
@החוק-החוקתי Linç yiyeceksiniz. Burada 2018liler çok olduğu için dalgaya alacaklar.
-
Başlık kilitlenmeyecek mi? Ty kimin yanında
-
@nairu Sözünüz bana ise şayet hemen cevaplayıp tartışma ortamından uzaklaşayım. Her yıla ait puanım var çok şükür.Bir çok sınav kazandım mülakatlardan elendim. Şu anda işsizim çalışmıyorum. Ancak gerçekçi ve mantıklı düşünerek bu beyanda bulundum. Bir tarafa taraftar değilim. Kpss gibi bir sınav ertelenmişken sınav sonuçları açıklanmadan bakanlığın ilan vereceğini beklemek hayalperestlik olacaktır. Kaldı ki bakanlık ilan dahi vermedi yalnızca bir tarihe yönelik niyet belirtti. Ortada resmi gazetede yayımlanarak belirlenmiş bir tarih yani bir idari işlem bulunmamaktadır. Planlamaların yeniden yapılacağı kuvvetle muhtemeldir. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
Yaklaşık 2 yıldır gelmeyen bir ilan için yeterince ileri bir tarih verildi.Biz bu alımı eli kulağında ha geldi ha gelecek diyerek bekledik,bu virüs sebebiyle ötelendi yani her halükarda 2018,2019 emektarlarına ayrılan bir kadroydu. Daha ne kadar ertelensin Allah aşkına? 2020 den önce mezun olan yıllardır perişan halde bekleyen insanlara karşı biraz vicdanlı olmak lazım
-
@keynesinvarisi Puanınız varsa neden sınavın ertelenmesini istiyorsunuz?
-
@Blueberry Ertelenmesini istemiyorum, ertelenecektir bürokrasi bu şekilde işlemektedir diyorum.
-
Başlıklar cennet mahallesine döndü:) Birazdan rangaa rangaa madi madi diye patakute başlar.
-
@keynesinvarisi sözüm size degildi.neyse aciklamis oldunuz kendinizi.
-
Başlık kilitlenmeli bence üstad @paretowilfredo
-
Hak hukuk söz konusu olduğunda karşınıza alacağınız son insanlardan biriyim diyebilirim. Zira hali hazırda ilanını beklediğiniz bir çok sınavı kazanmış ancak mülakatından elenmiş bir kardeşinizim. Hakkı hukuku çok iyi bilirim. Ben yalnızca gerçekleşmesi muhtemel bir durumdan bahsettim hepsi bu. Sağlıcakla kalın iyi çalışmalar Allah yardımcınız olsun.
-
@החוק-החוקתי siz bence bi 2 sene beklemelisiniz.Zaten rekabet çok arttı artık kurum sınavlarında sizin gibi yenilere yedirmez kimse.Cunku altyapili insanlar,tecrubeliler v.s.Siz guy sınavının 2018 deki gibi 70 75 lerde kapatacaginimi dusunuyorsunuz?Cantada keklik gözüyle bakmayın.