Deloitte mülakat
-
Daha önce Deloitte mülakatına katılan arkadaş oldu mu?
-
@cemresaygin siz de mi başvurdunuz? Sınavları 10 mart civarı tamamladım ses seda yok
-
@ank3435 bugun online mülakat yapılacakmış bana mail geldi.Size de daha sonra dönebilirler.O kadar kişiye mülakat zaman alabilir.
-
Ben girmistim tum asamalari az cok biliyorum big4 da
-
@cemresaygin hangi pozisyon için başvurmuştunuz
-
@fuat1907 New hire için.Hangi bölümde çalışacağımız mülakatlar sonrasında belirleniyormuş.
-
@cemresaygin başvurular her sene şubat ayında mı oluyor?
-
@MiraKar Onu tam olarak bilmiyorum.
-
@MiraKar evet her sene acarlar buraya giren kisa zamanda istifa eder
-
@MiraKar mart gibi başlıyor başvurular diye biliyorum ama sadece yeni mezun ve mezuniyetinden 1 yil geçmişleri alıyorlar
-
@gpale hocam genelde 2-3 sene düşük ücretle yoğun çalışıp smmm belgelerini alıp yüksek ücretlerle başka firmalara geçiyorlar şu dönemde bulunmaz nimet bu firmalar keşke girebilsek zaten iyi üniversitesilerden giriyorlar a grubu batağına battık daha da çıkamıyoruz
-
@churcill orası dogru 5 sene surundururler ama yurtdisi imkani genis ve partnerler deyim yerindeyse darphane gibi para basiyor fakat partner olmak icin 13 sene falan calismak lazim orada.
-
@churcill hocam orada 4 yil calisip ayrilanlar genelde ozel sektorde 8-10 k maas aliyorlarmis. Bilmiyorum cekilir dert mi sonucta bir memur ingilizcesi varsa uzman oldugunda 8k para aliyor. Hele tcmb uzmanlari 20k falan
-
@cemresaygin teşekkür ederim
-
@gpale teşekkür ederim hocam doğru yani bayağı seneler geçmesi gerekir alacağın paranın dolgun olmasını istiyorsan ama bir yandan da ufaktan başlamak bu zamanda hele de insan düşünmüyor değil
-
@churcill teşekkürler hocam yeni mezunum ben de düşünüyorum açıkçası ama tabii bu sene sınava da hazırlanıyorum bir yandan bilmiyorum nasip artık