Mikro İktisat'ı iyi olan arkadaş aranıyorr
-
yardımcı olursanız çok sevinirim..
-
@emregdk sorununuz ne?
-
Soru nedir ?
-
Soruyu merak edip tıklamıştım ki hüsran
-
@aroma hocam arkadaş bana özelden online mikro sınavında yardim etmemi teklif etti.Bende kabul etmedim tabii Arkadaşın bir iktisat sorusu yok yaniiii
-
Soru vize sorusudur başka ne olacak. Malumlar net forumda cevap alamayıp buraya geliyorlar zaar.
Gidin ödevinizi kendiniz yapın arkadaşlar ben onca iş güç arasında ödev yapıyorum iftardan sonra sahura kadar, işe 4 saat uyuyup gidiyorum, avukat arkadaşıma paslamiyorum. Size ne oluyor da başkalarına yaptırmaya çalışıyorsunuz, işiniz öğrencilik değil mi oturun yapın ödevinizi hakkınızla dersi geçin.
-
Bıktım bunlardan ha! Bir haftadır mütemadiyen ödevlerle ilgili mesaj alıyorum. Yahu koskoca vergi dairelerini bile katıp karıştırmışlar ödev bilmemnesine. Araştırmadan uzak bir gençlik geliyor. Vay ki vay.
-
@mbguy, içinde söyledi: Mikro İktisat'ı iyi olan arkadaş aranıyorr
Bıktım bunlardan ha! Bir haftadır mütemadiyen ödevlerle ilgili mesaj alıyorum. Yahu koskoca vergi dairelerini bile katıp karıştırmışlar ödev bilmemnesine. Araştırmadan uzak bir gençlik geliyor. Vay ki vay.
Hocam bunlar birde kpss alan sürecine girerlerse vay hallerine.Ama akıllanırlar.
-
@obrigado06 Özellikle twitter'da yapıyorlar bunu adama hiç kaynağın yok mu diyorum? Yok diyor kaynak yolluyorum bana balık tutmayı öğretme balık ver diyor ne deseniz az bunlara basın engeli geçin
-
@DaronAcemoglu şaka gibiler gerçekten. İibf gitgide çöp olmaya başladı. Mezun olduğum sene bir hocamla görüşmüştüm. Yeni nesil nasıl, yeni gelen öğrencilerin durumu nedir diye sormuştum. Adam direkt berbatlar demişti. Ne kadar haklıymış.
-
Mahfi hocaya yazanlar bile var. Sitemini dile getirmişti de zaten hoca.
-
Bu arada arkadaşa kpss icin iktisadin önemini vurguladım. Lâkin kendisi siyaset ve kamu yönetimi öğrencisi olduğunu ve kpss düşünmeyip yurtdışı istediğini belirtti.