Kpss A Çalışma Programı Tavsiye -Destek -Yardım
-
herkese merhaba,Alan derlerinde Kendi çabalarım ile belli bir aşamaya geldim fakat son 3 ayda nasıl bir program, nasıl bir izlemeliyiz? hangi sırayla nerelere ağırlık verebiliriz ? Diğer okuyuculara da faydası olur belki
Kişisel durumum ise şu şekilde;
Şuan sadece ağırlıklı videolardan konu çalışıyorum ardından fazla olmasada çıkmış soru çözüyorum.fakat düzene oturtamadaım son 2 aydır düzenim karıştı ders sıralaması konusunda özellikle kursa ayak uydurmaya çalıştığım için bununda nedeni ;
Bu yıl ilk defa sınava hazırlandığım için eylül ayında başladım çalışmalara tabi çok zorladı başta daha sonra dersleri ilk defa gördüğüm için 3 ay sonra kursa gitmeye karar verdim fakat kurs ta ne yazık ki yanlış seçim yapmışım çok zararı oldu. Aşırı düzensiz programları ve ilgisizliklerinden dolayı ücretini ödediğimiz kurstan da alamıyorum bu bilgileri ve rehberliği hiç bir bilgilendirme taktik program vs hiç bir şey denemeler dahil almadık Sorun cevaplayalım diyorlar bilgim olmayan şeyi nasıl sorayım 1 ders dışında neredeyse tümünü uzaktan anlattılar pandemi gerekçesiyle
gerçekten şuan sistem ve sınavlar hakkında hiç bilgim yok sadece konu-soru şeklinde ilerliyorum aylardır ,çevremde de sınavlara hazırlanmış ve hazırlanan kimse yok buradan başka yardım alabileceğim bir yer de ne yazık ki yok. -
Naçizane görüşüm son 3 ay bol tekrar ve çıkmış soru çözmek. Ders sıralamasını da ben eksik hissettiğim derslerden başlayarak yapıyorumki bir sonraki tekrarıma döndüğümde vakit kalabilsin diye. Ben haftalık program yapıyorum. Bu hafta şu şu dersleri bitirip şu soruları çözeceğim gibi. Kolay gelsin.
-
Ben şahsen muhasebeden nefret ediyorum.Zorla çalışıyorum. Cidden seven var mi yaaa? Bide sınavda sozel mi çıkar basit mi?
-
@john hocam ben seviyorum açıkcası. Birde bence bu alan derslerinin içinde en az nankör olan ders çok çabuk unutulmuyor. Sadece sınava kadar çok soru çözün ve mantığını anlayın. Birşeyin üzerine gidince gerçekten oluyor,istemek önemli.
-
@bykeynes En vefalı ders.
-
@bykeynes muhasebede çok hesap var kafamda tutmakta zorlaniyorum.Mantik kurarak çalışıyorum. Ama en sevdiğim bölümü finansman matematiği oldu onu şıp diye anladım. Herhalde matematik olduğu icin