Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Bugün 2de başvuru yaptım henüz 140 başvuru olmamıştı. Daha sonra gidip kaç başvuru olduğunu gören var mı
-
Halkbank mı burası mı sizce? Yds den 40 civarı puanım var daha önce Bddk ingilizcesini geçmişliğim var. Hangi kurumun sınavında daha avantajlı olurum acaba var mı bir fikri olan?
-
@Marsiyal hocam bence burda listeye girerseniz buranın sınavına girin hem listeye giremeyen birinin hakkına girmemiş olursunuz
-
Merhaba arkadaşlar, bu sınavın ingilizce kısmı nasıl olacak fikir yürütebileniniz var mı? Daha önce ankara üniv. Yaptıgı ve ingilizce kısmı olan sınavlara giren deneyimli arkadaşlar varsa bilgi almak isterim.
-
@doğa rekabet kurumunun geçtiğimiz yılki sınavını ankara üniversitesi yapmıştı. Forumun arşivlerini karıştırırsanız bilgi bulabilirsiniz sınava dair
-
@Simurgx çok teşekkür ederim, bakayım ben onlara.
-
Liste açıklanmış.78e kadar düşmüş
-
Kim derdi ki 78 e kadar düşsün...bundan sonrası çalışanların işi...
-
halkban sınavı var aynı gun mıllet komple oraya gıttı ondandır
-
zaten bana gelmez deyip başvurmayanlar şu an kendini yerden yere vuruyordur valla. bu kadar düşük kapatacağını kim bilebilirdi.
-
arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı olmasını dilerim. Meslek konusunda detaylı bilgi verebilecek olan varmıdır; çalışma şartları turne durumu vs. gibi.
-
Evrak teslimi için son gün gitmiştim, oradaki arkadaşlar söylemişti aslında çok az başvuru var 80'e kadar düşer diye.
Çıkmış sınav soruları veya kaynak vs; verebilecek, önerebilecek var mı acaba? -
78 alan kişiyle 98 alan kişi arasında yazılı sınav açısından sanş eşit bence neden bu kadar şaşırıldı anlam veremedim. Listeye alt sıralardan girip de sınavdan yüksek alan çok kişi var.
-
@jhonnybravo Yds istemeyip kendi İngilizce sınavını yapacak olan kurumlarda puanlar 78'e kadar düşmemişti(hmuyda yds istediği için ve bölüm bazlı alım olduğu için bazı şehirler düşük kapamıştı). Burası bir de teftiş. Yds puanı olmayıp kendini deneyenler, hiç ingilizcesi olmadan başvuranlar(listede gözüme çarpan var bu hususta), zevk için başvuranlar vs olunca puanlar genelde 85-86 üstünde kapatıyordu. Sanıyorum arkadaşların şaşırdığı hususta bu. Yoksa dediğiniz gibi kurum sınavında herkes eşit şartlarda.
-
@jhonnybravo yds istemeyip de bu kadar puanın düştüğü bir ilan var mı aklınızda son senelerde? tabii ki şaşırılır
-
Arkadaşlar sizce yabancı dil bölümünden sorular çok zorlar mı?ne düzeyde sorular gelebilir?
-
@doğa ingilizcesi iyi olmayan biri olarak bende bunu çok merak ediyorum
-
Biz başvursaydık kesin 89 la kapatırdı:) biz başvurmadık diye böyle:)
-
arkadaşlar size kullanıcı adı ve şifre içeren bir mesaj geldi mi
-
@miyopkeynes 17.00dan sonra gelecek hocam