2019 adli hakimlik soru iptali
-
Arkadaslar bu sene soru iptali olurmu sizce? Uzlasma sorusu disinda diger sorularin bilirkisi raporlari olumsuz geldi halbuki biz farkli hocalara tarih hmk ve yagma sorusunu sordugumuzda hatali demislerdi? Arkadaslar bazı bilirkişi raporlarîna uzman görüşu ekleyip itiraz ettiler sizce hala bi umut varmı?
-
İvedi yargılama/özelleştirme yüksek kurullu soruya da dava açılmıştı bildiğim kadarıyla onun dava süreci hakkında bilgisi olan var mı
-
@hkmhkm uzlaştırma dışında tüm sorularin bilirkişi raporu olumsuz geldi
-
@avsesahin1907 Uzlaşma sorusu ne durum da idari yargı da gene hesaplanır mı baştan tekemmül etmiş mi dosya
-
@avsesahin1907 ciddi mi iyi takip etmişsiniz Hocam şimdi Uzlaşma sorusu ne alemde acaba
-
@avsesahin1907 Uzlaşma inşallah iptal olur @yourdreams
-
@avsesahin1907 yanı uzlaşma sorusuna olumlu cevap mı geldi Hocam bilirkişiden
-
İptal olsa bile buna umut baglamak yanlış. Davanın komple sonuçlanmasi 2 seneyi dahi bulabiliyor. 2 sene sonra iptal olup da ek mülakat yapılan sorular oldu geçmişte. O yuzden buna bel bağlamadan 2020'ye kassaniz çok daha mantikli olur. Ha şansınıza iptal olur, gider girersiniz ek mulakata sonuçta, 1 günlük iş sabah akşam takip etmeye değmez onu diyorum yani. Sınava çalışsanız derece yaparsınız zaten o temelle.
-
@2pacalypse Hocam 2018 de 6 ay sonra tekrar hesaplandı ne 2 senesi
-
@kemankeşş2 uzlaşmada bilirkişi raporu sorunun hatalı olduğu yönünde ama adli yargıda açılan davalarda bilirkişi raporu sorularda hata yok dedi hakim bu hafta içinde kararını verecek ama galiba idari yargıdan girenleri sevindirecek bu karar
-
@kemankeşş2 önceki sınavlarda da iptal olan sorular olmuştu, 2 seneyi dahi bulan var dedim. Bilirkişi raporuna itiraz ederler bilmem ne surec uzar da uzar şimdi. Malum yargıda en kısa dava bile 7-8 ay sürüyor. Ona kafa yorulcagina aralıktaki sınava kaldı 4-5 ay. Ona kassaniz derece yaparsınız emin olun, bir de soru iptali olursa ek mulakata da girersiniz. Bir taşla 2 kuş
-
@avsesahin1907 zaten uzlaşma sorusu en baştan beri bariz doğruydu, sınavdan sonra da ilk cevap anahtarı yayinlandi, doğru sık B'ydi. Ondan sonra dilekçeler verdiler bilmem ne yaptılar dopdogru sorunun cevabını degistirttiler. Burda tüm suç osym'de. Şimdi tekrar değişse bile bir sürü hakkı olmadan ilk 300'e giren kişi doğdu. Yani işi berbat ettiler kısacası. Kendi başına cevap değiştirmesi çok yalnisti, en azından dava sürecine birakmaliydi ÖSYM
-
@2pacalypse zaten adli yargıda bilirkişi raporu olumsuz geldi adlicileri ilgilendiren birşey kalmadı..Dediğinizde haklısınız belki ama sınava tekrar hazirlanmak hele 2 veya 3.kez girenler için çok yorucu heleki baraj bu kadar fırlamışken..çaresizce umut etmek daha kolayına geliyor insanın
-
İdariden mülakata girenlerin çoğunun zaten uzlaşma sorusu yanlış çokta bişey değişmez iptal olsa bile
-
@Hayaller71 hakim bu davalarda direkt bilirkişi raporuna göremi karar veriyor? Bilirkiso raporuna karsilik olarak uzman gorusleriyle itiraz edilmesi hakimin kararını etkilermi?
-
@avsesahin1907 o kadar bilgim yok hocam süreç nasıl işliyor falan. İlk 300 ün çoğunun zaten yanlıştı bu soru o yüzden çok bişey değişmez dedim
-
@2pacalypse bir doğru mu yedi ösym 315. Olduk onun yüzünden Acaba Doğru kabul edilseydi ilk 300 ü görür müydüm diye düşünmüyor değilim
-
@kemankeşş2 hocam ilk 300'de çoğu kişi B yaptı onu benim bildiğim yani zaten yanlış içerideki çoğu kişinin . O yüzden 15 kişi ileri atar mı bilmem zaten onundekilerin de yanlış o soru. Ama Belli olmaz ama belki 300'e girebilirsin.
-
@avsesahin1907 hakimin gidip de bilimsel bir konuda kendince yorum yapması saçma olur sonuçta uzmanlık alanı değil, raporlara bakar illaki ama karşı tarafın vekili falan da uzman görüşü sunmussa değişir olaylar. Neyse hocam cidden buraya bel bağlamayın hedefiniz varsa 2020'ye kasin. Ek mülakat olursa güzel bir sürpriz olur hepsi bu.
-
@2pacalypse grup da 320 lere kadar oynayabilir diyorlar