Eski Gazi
-
Re: [GAZİ İİBF Bilgi](Destek ve Yardımlaşma Platformu)bende 2015 maliye mezunuyum okulumuda bölümümü de çok severek okudum. özellikle okulda aldığım eğitimn önemini KPSS ye hazırlanırken daha iyi anladım. ama şuan hala KPSS maratonu içinde olmak beni gerçekten çok üzüyor. Gazide okuyan arkadaşlar şuan Hacı BAYRAM veli de okudukları için bu başlığa girerler mi bilmiyorum ama onlara en en en en büyük tavsiyem okurken mutlaka ama mutlaka YDS den 85 90 almak ilk hedefleri olsun.
-
@zuzu Selamlar hocam, ben de gazi maliye 2016 mezunuyum. Sizin gibi ben de okulda aldığımız eğitimin faydasını kpssde gördüm. Yds puanı yanında olası tüm stajları yapmalarını da öneririm. Maalesef benim de kpss sürecim bitebilmiş değil. Mülakatlardaki farklı etmenler insanın canını sıkıyor, umudunu kırıyor. Umarım en kısa zamanda bizler de atanabiliriz.
-
Vay arkadaş ne gaziymiş...
-
@Keynesin-Faizi içimizin yarası deme öyle..
-
@Keynesin-Faizi bu da var tabi, reklam gibi olmasın:) https://forum.tercihiniyap.net/topic/2918/ty-mülki̇yeli̇ler-bi̇rli̇ği̇
-
@plansız hiç reklam yaptırmıyorsunuz? Biz Siyasal'ı da çok seviyoruz.
-
@Antimülakat Biz de Gazi'yi severiz, kardeş okuldur, kardeşlerimizin okuludur inşallah Gazi İİBF olarak yeniden kapısına gittiğimiz günler de olur.