et ve süt kurumu
-
et ve süt kurumu hakkında neler söylersiniz. maaş,sosyal olanaklar vs.
-
@uğurcan hangi kadro
-
Kardeşim sanırım sözleşmeli memur oldunuz. Tahmini olarak 2.600-2.700 tl civarında diye tahmin ediyorum. 2017 ile 2.750 civarı olmuştur. Ek ödenek olarak bir şeyler çıkıyor mudur, örneğin denetime giderseniz veya başak bir durumda refakat eder misiniz. Bunlar içinde farklı bir ödenekten yararlanır mısınız bilmiyorum.
-
elektrikçi yazıyor teknisyen kadrosundan farklı mıdır
-
@Antimülakat et ve süt kurumu içinde söyledi:
Kardeşim sanırım sözleşmeli memur oldunuz. Tahmini olarak 2.600-2.700 tl civarında diye tahmin ediyorum. 2017 ile 2.750 civarı olmuştur. Ek ödenek olarak bir şeyler çıkıyor mudur, örneğin denetime giderseniz veya başak bir durumda refakat eder misiniz. Bunlar içinde farklı bir ödenekten yararlanır mısınız bilmiyorum.
aslında sitesinde sözleşme var ama tam olarak anlamadım günlük 65-70 tl civarı yevmiye 10 lira falan yıpranma 200 lira civarı aile yardımı ek ödenek gibi bir şeyler yazıyor
-
@uğurcan valla kardeşim kesin konuşmayalım ama ortalama aylık elinize geçen 3 bin civarı olur diye tahmin ediyorum. Başlayınca bilgilendirirseniz seviniriz.
-
@Antimülakat henüz listeler belirlendi mülakata gireceğiz daha
-
@uğurcan nasıl yani merkezi alımla alınan kadrolar için değil miydi bu?
-
@Antimülakat hayır, sivas et kombinası 60 kişi açıktan alım ilanı
-
@uğurcan mesele.şimdi anlaşıldı kardeşim maalesef o ilanı yayımladık ama içeriği ve detayları hakkında çok fazla bilgimiz yok.