2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@keynesinvarisi Twitter hesaplarından 18:16'da açıklanmış, yani hâlâ 10 dakika kadar bir süre var umutlanmak için
-
-
Haftaya kaldık artık ya, ben ümidimi kestim
-
@SBF11 bakalim benim de umularim önümüzdeki hafta icin
-
Bugünden itibaren hafta içi her gün beklenti içerisindeyim ben.
-
@keynesinvarisi Ben de öyle. Önümüzdeki hafta çok yüksek ihtimalle açıklanacaktır. İnşallah pazartesi belli olur.
-
@altairtyraen Akşam 10 da dahi duyuru girdiği oluyor kurumun. Benim hala umudum var
-
@SBF11 İnşallah hocam ama bugün belli olsa da güzel olurdu yani
-
@keynesinvarisi Valla hocam ben ümidi kestim, pek sanmıyorum bu saatten sonra
-
@SBF11 Bana sanırım açıklanma tarihi belli olmasına rağmen her gün çılgınca sonuç bekleyen kaymakamlık başlığı umudu bulaştı
-
@keynesinvarisi Ahahaha İyi güldüm vallahi Keşke tüm kurumlar sonuç tarihini açıklasa. RTÜK çok güzel bir ilan yayımlamıştı. Gerçekten örnek alınası.
-
@SBF11 Kesinlikle haklısınız keşke her şey belirgin olsa. Yine bizim kurum iyi hocam Çalışma Bakanlığı'nın bir iş müfettiş yardımcılığı mülakatı var ki evlerden ırak.
-
@keynesinvarisi Hiç duymadım hocam vallahi. Mülakatın sıkıntısı neymiş?
Ben geçen gün forumda TCDD müfettiş yardımcılığı mülakat tarihi veya mülakat sonucu bekleyenleri gördüm, kaç sene olmuş. Gerçekten inanamadım yani. Yazık onca insana.
-
@SBF11 İş müfettiş yardımcılığı mülakatları 20 Nisan 2018 de bitti. Sonuçlar hala açıklanmadı. Akıl alır gibi değil. Biz burada 2 ay nasıl geçer diyoruz.
-
@keynesinvarisi Yuh. Alım da iptal olmadı, hala geçerli yani?
-
@keynesinvarisi o nasil bi sacmalik ya
-
@SBF11 Evet hala bekleyen varsa artık.
-
@beirutde Kimse çözemedi o saçmalığı maalesef bekleyen varsa Allah sabır versin
-
@keynesinvarisi Ya bari çıkıp açıklama yaparsın. Niye böyle yapıyorlar anlamıyorum gerçekten.
-
Bugün için yapacak daha önemli bir işim olmadığından ben gece 12'ye kadar nöbetteyim bilgisayar başında.