2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
@keynesinvarisi paylaşmak iyi geliyor hocam. Bugün ben de bir duyum alsam ilk işlerimden biri olur herhalde buraya da yazmak.
-
@3pruu Sağolsun çok net bilgi vermiş Gerçi artık telefonların dahi çalmadığını düşünürsek elini taşın altına koymuş büyük fedakarlık
-
https://www.youtube.com/watch?v=zA1HxqAg1HU Ben tam olarak bu moddayım: 'Vallahi çok geçti.'
-
"bilemiyorum altan" halimiz nice olacak "bilemiyorum."
-
Yeni bir haftaya başladık. Hadi artık belge teslim, ev tutma vs telaşlarını yaşayalım...
-
-
Bu hafta da açıklanmazsa ben takip etmeyi bırakacağım galiba : )
-
@belhanda Bu hafta açıklanmasını kesinlikle istemiyorum.
-
@keynesinvarisi niçin hocam
-
@beirutde İsteyince olmuyor. Bir de böyle deneyeceğim.
-
@keynesinvarisi hahahah çok yaşa ters köşe yapalım bu sefer
-
@keynesinvarisi evet açıklanmamasında fayda var
-
-
Açıklamayın be açıklamayın. Ben kolay ölmem
-
açıklayamaz ki açıklamayaz ki kafayı yedik aslında da birisinin tesciline muhtacız
-
@hpolitics dış güçler açıklanmasını istiyor ama biz karşıyız
-
Teori; 30 Aralık akşamı açıklanacak, böylece hem kayıt işlemlerini 5 günlük tatilden öncesine denk getirmeyecekler hem de 5 gün kimse ulaşamayacağı için açıklandığı an anlık duygularla telefonlara sarılacak olanlarla uğraşmayacaklar.
Kanuna göre liste açıklandıktan 15 gün içerisinde kadro işlemlerinin yapılması gerekiyor diye biliyorum. Hatalı ise belirtin lütfen. Bu 15 günlük aralığı 5 günlük yılbaşı tatiline getirmek istemiyor olabilirler.
-
@raanelam1 telefona bakan mi var ki uğraşmamak için o güne denk getirsinler
-
@raanelam1 pek düşünmüyorum son güne bırakılacağını, o gün başka yoğunlukları olabilir, ya bu bi hafta içinde bekliyorum ya da yılbaşından sonrasına, yılbaşından sonraya kalırsa en az bir bir ay daha gider bu mevzu bence.
-
@belhanda Yılbaşından sonraya kalırsa yeni alımlara da başvuru yaparız artık. Bu ay sonunda yeni ilan gelecek muhtemelen.