1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
@kalemcanavarı, içinde söyledi: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
@dibace ben themisi referans alıyorum thmeise göre 1 ve 3
Aynen doğru diyorsun bende baktım şimdi sağlık olsun. -
@dibace İnş girersin hocam yanlış anlama ama bazen çok bilmek gerçekten iyi olmuyor benimde var bu tarz hatalar
-
Zümre mirasçısı olamaz. Eş. Vardı sanki
-
Sorular açıklanınca, ne olacak acaba.
Şu an soru tarsismalari düşük düzeyde geldi bana. Ya sınava katılan az. Ya da moraller bozuk, soru tartışmak istemiyor adaylar. Tabiki benim yorumum. -
@cenk benim girdiğim okul acayip boştu
-
Bence son zamanlardaki en zor Sayıştay sınavıydı.
-
@cenk başvuru sayısı az olduğu için sınav Ankara'da oldu zaten muhtemelen. Sürprizli sonuçlar olacak gibi
-
@strtmn eş zümre mirasçı değil hocam yalniZca saklı payı zümreleri göre değişiklik gosteriyor
-
@mj_23 cevap eş işte dostum
-
Netler puanlar heralde son sınava göre düşer baya son sınavda kaç net ve puan ile kapttı
-
ticaret şirketleri sorusunun cevabına adi şirket dedim. sonra bir şey oldu ve sınavın ortasında cevabı değiştirip kooperatifi işaretledim. her girdiğim sınavda oluyor böyle şeyler. bu soruyu yanlış yapan tek ben miyim acaba.
-
@muzgor 17/46 girmesin
-
@kalemcanavarı, içinde söyledi: 1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
@dibace İnş girersin hocam yanlış anlama ama bazen çok bilmek gerçekten iyi olmuyor benimde var bu tarz hatalar
Maalesef öyle oluyor hayırlısı olsun artık.
-
@muzgor 24 +48 içerdeymiş ama kaçıncı bilmiyorum .
-
19 46 kazanmıştı sonlardan
-
@Marsiyal bu sene kaç olur tahminen
-
@Marsiyal yine ayni olur yapanlar var çünkü genele vurursak
-
@muzgor hiç bilmiyorumda e sınav gibiydi bu son sınav gibi değildi. E sınav kaçla kapatmıştı bilen var mı?
-
@Marsiyal hadi yaa iyiymiş hocam 65 doğru
-
@johnwick Camii sorusunu diyorsanİz
İznik Haci Özbek Camii
Edirne Camii gibi şıklar vardı hocam tam hatırlayamadım