1 Kasım 2020 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Eleme Sınavı
-
@kalemcanavarı aynen öyle kek soruları hatırlayan tamam diyor yaptım,göreceğiz bakalım
-
@samatta ben kendi afima söleyeyim. Gy:12 gk:10 hukuk:14 maliye:12 iktisat;12 muhasebe:11 gelir kalır mı bilmem ama
-
@bambam kalır mı mı hocam? Sakince arkanıza yaslanın
-
@law bilmiyorum ama bence daha iyi yapanlar var. Muhasebede falan ben hatırlamadıklarımı hep yanlıs saydım keza iktisatta atnı. Mesela o arz miktarını etkilemez sorusu gelir mi fiyat mı belli değil
-
Ben kpss iktisatta 17d-23y yaptım Facebook ta 15 soru paylaşmışlar oraya göre 14d-1y.yanlış olanda senyoraj ı silip antienflasyonist vergi yaptım. kpss sonrasında sorular açıklamadan 19d-21y hesaplanmıştım.
-
@bambam cevap net gelir hocam arzin artmasi vae arz edilen miktarin artmasi kavramlarina bakarsan arz edilen miktar fiyatin artmasi azalmasi ile ilgilidir
-
@Hasso hocam facebook yok bende ordakj sorulari buraya atabilirmiisniz
-
@samatta ama o zaman fiyat miktar ile alakalı ise maliyette arzı etkiler arz miktarıbı etkilemez 4 cevap çıkar o zaman
-
@bambam maliyetin artmasi azalmasida arz edilen miktari etkiler ama ben tuketici gelirinin artmasinin arz edilen miktari artirdigi bir grafik hatrlamiyorum yanlsm varsa duzeltin ben gelirden eminim kendi capimda
-
@Hasso hocam face yarılan yorumlar hep öyle 11 12 yanlis yani gorcez ben en kötü geçen sene ile aynı kapatacgini düşünüyorum
-
@Hasso cevap senyoraj cikmazsa sasrmam
-
@samatta arz miktarı ile arz edilen miktar kavramları farklı. Ar edilen milktarı fiyat, arzı ise diğerleri değiştiriyor tamam ama o zaman soru hatalı bence
-
@bambam arz eğrisinin sağa sola kayması ve arzın üzerinde kayma farklı. 3 şık arzı kaydırır, biri arz üzerinde kaydırır, biri doğrudan hiç bir sey yapmaz
-
@bambam evet farkli kavramlar grafikleride var en temel konu iktisatta ben bu grafiklerden yola cikarak gelir dedim.
-
@samatta bilemiyorum ama itiraz edilebilecek bir soru. Bakalım açıklanır heralde dimi bugün sorular ben biraz uzak kaldımda
-
Bu sene kpss 28 net kaymakamlikta 11 dogru yaptm iktisatta ama bu snavda yanlslarim daha cok olacak gibi
-
@bambam 45/20 üstü yapan bambam hocam
-
@law bilemem hocam. Ben ne kaymakamlığa ne de bu sene kpss ye girdim
-
@bambam geçen senelerdeki bambam bu ama bu sene 44 43 /20 bile bambam yapacak yazın bunu
-
@law bunu anlamadım ama