2020 KPSS A KAMU YÖNETİMİ SORU VE CEVAPLARI
-
@districtgovernor hocam gelirmi o kadar yani P3 puanım düşük olduğu için düşürmez demi
-
-
@mehmet3842, içinde söyledi: 2020 KPSS A KAMU YÖNETİMİ SORU VE CEVAPLARI
@districtgovernor hocam gelirmi o kadar yani P3 puanım düşük olduğu için düşürmez demi
hocam ben 2018 de gk gy den 74 net kamu dan 25 netle 86,3 puanla p29 da 97. oldum. Ama 2019 da bu puaN AŞAĞI YUKARI 200 lerde olmuş.
-
yani bu puanın normal şartlarda gelmesi gerekiyor
-
@districtgovernor bu sene puanlar mı yüksek olur yoksa 2018 deki gibi sıralama mı? Neye göre bu şekilde oluyor ki hocam kolaylık zorlukla mı alakalı
-
@hakimehanımm 1.ci olan kişi eğer uçarsa onun netlerine göre belirlendiği için aramızda fark fazla olursa puanlar düşer sıralamamız iyi olsa bile düşük puan gelir
-
Yanı dua edelim ki 1. Arkadaş bokunu çıkarmamış olsun netlerin
-
@hakimehanımm, içinde söyledi: 2020 KPSS A KAMU YÖNETİMİ SORU VE CEVAPLARI
@districtgovernor bu sene puanlar mı yüksek olur yoksa 2018 deki gibi sıralama mı? Neye göre bu şekilde oluyor ki hocam kolaylık zorlukla mı alakalı
1.olanın yapacağı net çok önemli
-
@flouriess10 anladım hocam zaten önemli olan da puan inşallah makul puanlar gelir
-
@districtgovernor teşekkür ederim cevabınız için
-
şöyle söyleyeyim; ben 2018 de p 29 tan 97. olunca belki kurumların sınavlarına girerim dedim. Bununla beraber enerji ve tabi kaynaklar bakanlığı 2018 de mülakatla kamu yönetimi bölümünden p 29 la 3 kişi alacaktı ve 4 katı aday çağıracaktı. Ben de başvurdum. Fakat ne yazık ki puanım o sıralamaya düşük olduğu için 2017 puanları daha yüksek olduğu için 12 kişinin 11 ini 2017 puanlılar kapattı. 2019 da yine aynısı oldu bu sefer de 2019 lular kapattı.. O yüzden 1. nin neti çok önemli.
-
@districtgovernor teşekkür ederim cevabınız için
rica ederim hocam.
-
@districtgovernor anladım hocam sağolun çok teşekkürler
-
@districtgovernor anladım hocam sağolun çok teşekkürler
rica ederim hocam
-
güvenilir puan hesaplama sistemi önerirmisiniz alan için
-
@flouriess10, içinde söyledi: 2020 KPSS A KAMU YÖNETİMİ SORU VE CEVAPLARI
Arkadaşlar 2018 veya 2019 da kamulu puanlarda 86 puan ve üstü alan arkadaşlar sonuç belgelerini paylaşabilirlerse çok makbule geçer fikir edinmiş oluruz aşağı yukarı gelecek puanlari
Kamucu arkadaşlar biraz daha aktif olalım lütfen
-
@flouriess10 kesinlikle
-
arkadaşlar ne yaptınız p29 dan?
-
P30-31-32 puanlarınız nasıl geçen seneye göre düşük mü gelmiş puanlar ?
-
@hakimehanımm p31 85 bekledigim gibi ama bu puanla ne olur bilmiyorum .