2020 KPSS A KAMU YÖNETİMİ SORU VE CEVAPLARI
-
@hakimehanımm Hocam 2019 Puanları kamulu türler için bereketli bi yıl oldu. Ben de 2019 kpssden derece yapanların önden çekildiğini tahmin ve temenni ediyorum açıkçası
-
@talisca06 inşallah hocam, bir de içişleri için 15 değil 20 kişilik bir alım olursa 88 ile şansınız olabilir diye düşünüyorum umarım sayı fazla gelir bu sene
-
@hakimehanımm İnşallah dediğiniz gibi gelir de daha fazla kişi yararlanmış olur, ilan işleri biraz da nasip işi galiba.
-
@talisca06 öyle hocam hakkımızda hayırlısı olsun
-
@terasus33 hocam hukuk ve P3 te kaç yaptınız birde kamu yönetimi ne nereden calistiniz
-
@vuslat44 hocam hukukta kaç net var birde hangi kaynaktan çalıştınız
-
@terasus33 hocam siz kamu yönetimine nereden çalıştınız ?
-
@mehmet3842 hocam Hukuk 25D 15Y. Kamu Yönetimi için Ahmet Nohutçu'nun kalın Kamu Yönetimi kitabı var. Ondan çalıştım. Hukuk için Konsensus soru bankasına baktım. Diğer derslere çalışmadım
-
@mehmet3842 p3-72 puan hukuk 37d 3y kamu yönetimine ayrı olarak çalışmadım okul bilgilerimle girdim tamamen
-
@YunusEmre_58 kamu yönetimini tamamen okul bilgilerimle yaptım geçen sene mezun olmuştum bilgiler tazeydi biraz sınav şansımda yanımdaydı.
-
Dostlar, sadece P29 dan alım yapan kurum olur mu?
-
@terasus33 anladım hocam sağolun teşekkür ederim
-
@vuslat44 teşekkür ederim hocam çok sağolun verdiğiniz bilgiler için
-
@terasus33 verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim hocam sağolun
-
@terasus33 hocam iktisat ve maliyede netleriniz nedir birde onları söylerseniz çok çok teşekkür ederim hocam
-
@mehmet3842 iktisat 28d 12y maliye 33d 6 y muhasebe 33d 6y
-
@vuslat44 enerji bakanligi uzman yardimcisi aliyor p 29 dan
-
@vuslat44 Oluyor elbette. Ama 1 kişi alıyorlar maksimum 2 kişi. Enerji bakanlığının yanı sıra ticaret bakanlığı da alıyor.
-
@keynesinvarisi yds istiyormu ticaret bakanlığı peki yoksa istemiyormu
-
@mehmet3842 Dış Ticaret uzman yardımcılığı için B seviye, Ticaret uzman yardımcılığı ve Gümrük uzman yardımcılığı için C seviye yds isteniyor.