KPSS 2020 LİSANS HATALI SORULAR
-
Sınavda çember sorusunda çap bilgisi bende yer almıyordu. başka sorularda da sıkıntı yaşayanlar olduğu söyleniyor. sizlerde var mı böyle bi durum ??
-
Amerika'nın oyunu bunlar hep
-
Benim kitapçık osym yayinladigi ile aynıydı valla ne diyim simdi acaba insanlar hizli okuyacam diye mi yanlış anladi ama cok kisi soyluyo bilemedimm.
-
@fatos, içinde söyledi: KPSS 2020 LİSANS HATALI SORULAR
Benim kitapçık osym yayinladigi ile aynıydı valla ne diyim simdi acaba insanlar hizli okuyacam diye mi yanlış anladi ama cok kisi soyluyo bilemedimm.
ösym tüm soruları yayınlıyor mu alan ve gy-gk yoksa yüzde 10 mu yayınlanıyor soruların ben baktığımda yüzde 10 luk sorulara erişebiliyorum tamamı yayınlanmıyor herhalde ?
-
@varol, içinde söyledi: KPSS 2020 LİSANS HATALI SORULAR
Amerika'nın oyunu bunlar hep
ösym tüm soruları yayınlıyor mu alan ve gy-gk yoksa yüzde 10 mu yayınlanıyor soruların ben baktığımda yüzde 10 luk sorulara erişebiliyorum tamamı yayınlanmıyor herhalde ?
-
@now34 tamamını sınava girenler kendi aday işlemleri sistemine girerek görebilir
-
@Hukuksever, içinde söyledi: KPSS 2020 LİSANS HATALI SORULAR
@now34 tamamını sınava girenler kendi aday işlemleri sistemine girerek görebilir
TŞK LER ALAN BİLGİSİNİ KAPATMIŞLAR GY-GK DEWAM EDİYOR NORMALDE O DA KAPATILMASI GERİKİYOR 14 EYLÜLDEN SONRA 10 GÜN SÜRE VERİLMİŞ 24 EYLÜLDE ALAN BİLGİSİ KAPATILMIŞ GY-GK DEWAM EDİYOR NEYSE NASIL OLSA 100 DE ALSAN BİŞİ DEĞİŞMİYOR ÖSYM DEFTERİNİ KAPATMAK LAZIM... UĞRAŞILMAZ BUNLARLAR