Kurumiçi Özel Sınavı iptal edilsinmesi,35 yaş sınırı kaldırılması,Mülakat Kaldırılması ve İİBF kadro artırılması TBMM'ye dilekçe etkinliği
-
HMB takvimi yayınlansın, kadro sayısı arttırılsın, kurum içi özel sınavı iptal edilsin, 35 yaş sınırı kaldırılsın diye bir arkadaşımız TBMM'ye dilekçe yazdı.Bu kadro için emek harcayan arkadaşlarımı imzalaması bekliyorum.
1)Aşağıdaki linke tıklayıp kaydolım önce
bağlantı metni
2)Kayıt olduktan sonra giriş yapıyoruz.Dilekçe komisyonu tıklıyoruz.
3)Daha sonra imzalanabilir dilekçeler var. Oradan konu olarak "Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir Uzmanlığı ve Defterdarlık Uzmanlığı Kadroları Hakkında" olarak aratın. Benim ismimin olduğu bir dilekçe çıkacak. Dilekçenin içeriğini de görsel olarak paylaştım.
NOT:Eğer ''Kayıt Bulunamamıştır'' olarak çıkıyorsa sadece ''gelir uzmanlığı yazarsanız oluyor.
Gelir Uzmanlığı arattığımda dikkatimi çeken bir şey var.Kurumiçiler 2016 beri 6 defa dilekçe göndermişler.Bir tanesinde 571 imza toplamışlar.Kurumiçiler hak etmediği kadroyu isterken biz niye çekinelim.Bu kadro için emek harcayan arkadaşlarımı imzalaması bekliyorum.Lütfen yasal hakkımızı kullanalım.
-
Mevcut memurluğu özlük ve maaşı iyi olmasına rağmen her ilana başvuran arkadaşlar bu dilekçeye el atsanız.Mülakat haksızlığı ve diğer haksızlığı özellikle belirtik.Tabi samimi iseniz.