İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@feyzullaharik mülakata katılmak için mi hocam?
-
@melezprens kusura bakmayın bakmayı unutmuşum. Evet mülakata katılmak için sormuştum.
-
@feyzullaharik iş talep formunu götürecegimizi bile bilmiyordum sayenizde öğrendim hocam
-
@melezprens sınav yönetmenliğinde atama içim istenecek belgeler arasında yazıyor.Yani mülakat için gerekli değil.
-
@lukatoni hocam mülakat için kimlik dışında başka bir şeye gerek yok değil mi?
-
@merveogutcu evet.Direkt bakanlıktaki yazıyı kopyalıyorum.
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 3. KAT KONFERANS SALONUNDA, belirtilen tarih ve saatte hazır bulunmaları ve yanlarında onaylı kimlik belgelerinden(TC. Kimlik Kartı/Nüfus Cüzdanı, sürücü belgesi veya geçerlilik süresi dolmamış pasaport) herhangi birini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. -
@lukatoni tesekkur ederim
-
arkadaşlar burdaki yedeklik süreci nasıl işliyor bilgisi olan var mı ? Malum epdk tapu gibi kurumlarda yaklaşık aynı tarihlerde mülakat yapacaklar . mesela derneği kazanıp işe başlasa dahi tapu müfettişliğine geçen kişinin yerine yedek çağrılıyo mu ? Yoksa yedek hakkı asıl kazananlar işe başlayınca bitiyor mu ?
-
Erteleme gibi bi durum olmaz de mi arkadaşlar sorabilen oldu mu
-
@ankara19 hmb müfettişliği ertelendi. Bilmiyorum ama ertelenebilir.
-
@ankara19 mayıs ayında pandemi sürecinde mülakatları yapmışlardı ben ertelenecegini düşünmüyorum
-
Arkadaşlar malum mülakatlarda 1 haftadan az kaldı çalışmalara başlayan var mı ? Daha önce mülakata kalanların önerileri olursa çok iyi olur sanırım bir çoğumuzun ilk mülakatı olacak
-
@xqarmedo mülakat beş dakika sürüyor sizi zorlamayacak iki soru soruyorlar. Kısacası referanslar konuşur diyorlar.
-
Arkadaşlar mülakat 15 dakika sürmüştü ve güncel ekonomiden bakanlığın ilgili dairelerine kadar ne varsa sormaya çalıştılar.Ana derslerden bir tane çok kolay soru sorulmuştu.Özellikle bakanlık mevzuatına bakmak gerekli.Kolay gelsin
-
@paulsamuelson, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@xqarmedo mülakat beş dakika sürüyor sizi zorlamayacak iki soru soruyorlar. Kısacası referanslar konuşur diyorlar.
Vallaha hocam işin açıkcası refaransların konuşmadığı bir yer duymadım ben
-
@lukatoni, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Arkadaşlar mülakat 15 dakika sürmüştü ve güncel ekonomiden bakanlığın ilgili dairelerine kadar ne varsa sormaya çalıştılar.Ana derslerden bir tane çok kolay soru sorulmuştu.Özellikle bakanlık mevzuatına bakmak gerekli.Kolay gelsin
Bu seneki alımda mı girmistiniz mülakata genellikle herkes maksimum 5 dakika diyordu da şaşırdım 15 dakika olmasına
-
@xqarmedo bende şaşırdım çünkü kurumu kazanan biri de çok zorlamıyorlar demişti
-
Bir önceki alımdaydı.Belki pandemi sebebiyle kısa tutmuşlardır.Ancak özellikle belirtmeliyim ki güncel ekonomiyi iyi takip edin, Karadeniz ve Akdeniz gelişmelerini bilin ve Sivil toplumla ilişkiler gm yi inceleyin
-
Son olarak referansınız sağlam olsun referans yarışı çok fazla maalesef
-
@lukatoni, içinde söyledi: İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Bir önceki alımdaydı.Belki pandemi sebebiyle kısa tutmuşlardır.Ancak özellikle belirtmeliyim ki güncel ekonomiyi iyi takip edin, Karadeniz ve Akdeniz gelişmelerini bilin ve Sivil toplumla ilişkiler gm yi inceleyin
Çok sağolun hocam bilgiler için umarım sizinde gönlünüzdeki yer olur