İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Bana mesaj geldi mülakat saatleri değişmiş.
-
Yalnız küçük bir hata yapmışlar tarih 2021 gözüküyor mesajda
-
@xqarmedo hahahahahah aynen
-
Sadece saatler değişmiş sanırım. Günler aynı.?
-
Personel genel müdürlüğüne yakın kalabileceğim uygun fiyatlı bir yer var mı arkadaşlar ?
-
Girecek olan arkadaşlara şimdiden başarılar. Mülakat sonunda tecrübelerini bizimle paylaşırsanız çok sevinirim.
-
@feyzullaharik evet arkadaşlar komisyonun tutumu nasıl, mülakat kaç dk sürüyor, maskeyle mi giriyorsunuz salona, kaç soru soruyorlar en azından bunlar hakkında bilgilendirme yapabilir misiniz
-
Arkadaşlar öncelikle herkese başarılar
Mülakat yaklaşık 6-7dk civarı sürüyor, içeride çok soğuk Bi ortam yok heyet olması gerektiği gibi arkada 3 kişi mülakatı izliyor
Soru olarak alandan da geldi bana mevzuattan da komisyon 5 kişiden oluşuyor maske konusunda zaten salona girmeden bilgilendirme yapılıyor mülakat maskesiz olarak gerçekleştiriliyor
Hepimiz hakkında hayırlısı olsun. -
@4sefiri öncelikle teşekkür ederiz hocam. Tam olarak ne soruldu size?
-
@4sefiri hocam teşekkürler. Alan soruları kamu hukuku ağırlıklı mi yoksa iktisat ve maliyeden de sorular geldi mi?
-
@4sefiri mülakattan ziyade sözlü sınav formatında ise bizim gibi gariban referanssızların şansı var demektir
-
@merveogutcu bana sorulanlar kamu hukuku ağırlıklıydı hocam
-
@mantıkuttayyr İnşallah hocam hakkımızda hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar yeri mi bilmiyorum ama mülakat listesindeki adayların isimleri hemen hemen diğer mülakatlarda da var benimde beklediğim bir mülakat olduğu için soruyorum kusura bakmayın lütfen. Bu mülakat olumlu olursa diğer kadrolara geçişi düşünürmüsünüz veya hangisi olursa tercih edersiniz
-
Ortam biraz kasıntı degil miydi Mehmet Ali Birand gibi oldum içerde.
-
@mantıkuttayyr öncelikle geçmiş olsun, ne sordular hocam ?
-
@mantıkuttayyr ciddi misiniz ️
-
@mantıkuttayyr geçmiş olsun hocam nasıl geçti ?
-
@mantıkuttayyr bugün Mehmet Ali Birand'ın doğum günüymüş. Tam üstüne gelmiş
-
@onuktekin hahahah harbiden mi ya neyse mülakatta onu anmış oldum. :D:D mülakat bana ticaret hukukundan acenta sordular, dernekler mevzuatından genel kurul toplanmaları, çeko mezunu olduğum için ILO sordular. haliyle geniş bir yelpazeden sorumlu olabiliryorsun ancak dernekle ilgili kesin soruyorlar diye biliyorum. çok kısa tutmaları ve fazlasıyla bürokratik görünümlü komisyonun (farklı bişey beklemiyordum yanlış anlamayın) net soru sorması ister istemez biraz kastı.