Arkadaşlar referansları aranan var mi? Benim 29 eylül salı günü mulakatim vardı O hafta cuma günü referansim aranmış
-
-
@fırtına-lordu
Hocam hangi kurum. Ben 2021 Kpss A ilk defa hazırlanıyorum. Referans mi isteniyor kurumlarda bilmiyorum. -
@yenimezun1 hosgeldin yavaş yavaş öğrenirsin bu işler malesef böyle
-
@churcill
Her kurumda mi böyle hocam ? Her kurum mu referans istiyor ? -
@yenimezun1 Çoğu kurum başvuru toplarken başvuru formuna referans yazmanızı ister. Üniversite hocanız olur, çalıştığınız yerdeki amir olur.
-
@yenimezun1 çoğu kurum böyle en azından herkesin çalışmak isteyeceği iyi kurumlar istiyor aslında yeni mezunun referansı olmaz referans eski çalıştığınız yerdeki yöneticileriniz tez hocanız vb olmalı ama buradaki referans bildiğimiz torpil. Üst düzey bürokratlar veya siyasi niteliği olan kişiler gibi.
-
@churcill öncelikle selam benim referansım üniversitedeki hocamdı ama konuyu nerelere getirdiniz = ) @yenimezun1 Hangi kuruma başvurursanız başvurun sizin hakkınızda bilgi alınabilecekleri birilerini isteyecekler.Mezun olduğunuz okulun hocası,tez hocası daha önce çalıştığınız yerdeki yöneticiniz şuanki çalıştığınız yerdeki yöneticinizi vs yazabilirsiniz(Tabi onlarada söyleyin).Eğer bir mülakata girme hakkı kazandığınız zaman kendinizi nasıl ifade edeceğiniz ,yetkinlikleriniz güncel ekonomik durum vs seylere yoğunlaşın Torpilli olanlar var mıdır ?vardır elbet ama üst düzey kurumlarda gördüğüm liyakate önem verildiği benim yakın cevremdeki gözlemlediğim bu.Kimseninde moralinizi bozmasına izin vermeyin hiçbir şekilde bu süreçler pisikolojiktir.Psikolojinizi sağlam tutun.
-
@fırtına-lordu herkesin bildiği mevcut durumdan bahsettim referanssiz torpilsiz giren yok demedim