İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Yarın için hepinize başarılar diliyorum arkadaşlar.
-
@nfs hocam ibani ve sahip olan işletmenin adını kağıda not al herhangi bir halk bankasi şubesine git o ibana para yaptıracağını şöyle açıklama kısmına istenenleri düş yeterli burda bizlerin eft yapma sebebi 40 lira işlem bedeli istiyordu ancak kurum banka ile anlaştı işlem bedeli kalktı
-
Arkadaslar gunaydın 19 mayıs stadyumunun ordan metro ile kızılay burdan munübüs ile okulun orasi kac saat surer ona gore cıkacağım?
-
@beşiktaş1903 teşekkürler başarılar
-
Asbü Allah için kaliteli sorular hazırlamış ️. Mevzuat ve muhtelif kısmında zorlanmadım en iyi onlardı hatta. Alan soruları beklediğimden zordu Guya nazaran baya zordu denilebilir kıyaslarsak
-
Vize şartı aranmayanlarda 72 saat ibaresi yoktu çok tereddütte bıraktı beni ya
-
Güzel sınavdı. Sorular kıvamındaydı. Bir kaç soru sorulmuş olmak için sorulmuştu onun dışında sorun yoktu. Süre de yetti hatta 25 dk erken çıktım ama siyasi tarih vs kısımlara zaten çalışmamıştım.
-
Hangisi maliye pol aracı degildir sorusu vardı şıklarda bi kaç tane vergi yazılmıştı özelleştirme de vardı hatırlayan var mı şıkları
-
@ilanmılano özelleştirme yaptm hocam.Siz vize şartı aranmaz sorusuna ne yaptınız turizm amaçlı gelenler gemiyle onlarda aranıyordu ama 72 saat şartı vardı.Şıklarda cümle aynen yazılmış ama 72 saat yok ne yaptınız o soruyu?
-
@denetcii diğer 4 şık aranmaz şartı iken turizm amaçlı gelenler aranmayabilir olduğu için ben de onu yaptım ama dediğiniz gibi 72 saat şartı yoktu ona rağmen diğerlerinden biri olmaz bence
-
@elinor-ostrom hocam turizm amaçlı gelip 72 saat içinde çıkmak şartıyla vize şartı aranmaz.Cevapta 72 saat yoktu bende onu iseretledim.Ama yabancılar kısmı 6-7 soru gereksiz zordu bence
-
@denetcii pasaport ile ilgili soru vardı onu ne yaptınız hocam
-
Siyaset biliminde cevap idealizm olacak
-
@elinor-ostrom hatırlayamadm hocam ya
-
97 aday sınava katılmamış..
https://www.tercihiniyap.net/haber/il-goc-uzman-yardimciligi-yazili-sinavi-bugun-gerceklestirildi
-
@denetcii Hocam onu hatırayamadım şuan mevzuat sorularını hatırlayamıyorum pek hatırladıklarımı yazıp paylaşırım bi kaç saate. O soruyu ben de özelleştirme yaptım ancak şıklardan bi tanesi kafama takılmıştı.
-
@ilanmılano nato 1952 - truman - eoka - işsizlik ödemeleri - pasaport - çevre ve şehircilik bakanlığı - gelir etkisi - oliver tanzi - bireysel başvuru 1987 - dilekçe Türkçe yazılmak zorundadır - toplantı ve gösteri yürüyüşü - dernekler 15 gün - şahsilik şu an aklıma gelenler bunlar
-
@ilanmılano spesifik - azınlık - sabatçı ikamet izni - yurt dılına çıkan yabancının vizesi iptal edilir diye bir cevap vardı - montro - kanun - adnan menderes
-
@elinor-ostrom arkadaşlar kontrol ettim o sorum yabancılara hususi damgalı pasaport lu şık olacak
-
72 saat olayına bende takıldım ama diğer şık muafiyet maddeleri arasında yok