İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017
-
Yatırım teşvikinden yararlanamaz sorusu vardı ben türk kanunlarına göre kurulan tüzel kişi yaptım çünkü bu şıkta yabancılıkla ilgili unsur göremedim ve Türk kanunlarına göre kurulan tüzel kişi demek Türkiye'de herhangi bir şirket demek. Yurtdışında yaşayan Türk vatandaşı yapacaktım vazgeçtim. Nedir sizce cevap ?
-
Devlet var miydi arkadaslar son sorularda. Dikkat ettim "..orgut" soruyordu. Diger siklar itaat siddet filandi ama devletin vatandaslara siddet uygulamasi garip olur biraz.
Iktisatta 1500yaptim hizla ama tuketim soruyor sanarak yaptim soru koku tuketim miydi tasarruflari mi soruyordu -
Kanada asıllı abdli siyasetçi sorusu vardı bir de sözü verilmişti hatırlayan var mı ? b Kitapçığında son soru
-
@la-casa-de-papel vardı hocam
-
Birde medenide 1 2 3 isaretledim. Yas kucuklugunu de aldim. Hep hizli okumaktan dikkatsizlikten halbuki zaman vardi.
-
@ilanmılano hutcenson yaptım:) isimden dolayı
-
@safitürk69 ben de john mu ne vardı oyle bi isim onu işaretledim b kitapcığında d şıkkıydı
-
@safitürk69 ben de o bilim adamını yaptım
-
@requescatinpace evet 1-2-3
-
Sadabat paktı
-
Bizde de 17 kişi vardı galiba sadece iki kız
-
@safitürk69 üniversite mezunu olmak ve okur yazar olmak şıkları da vardı doğru cevap
-
Nihai mal olan vardı o neydi. Ben o konuyu pek bilmiyorum da 2-3 yaptım:)
-
@safitürk69 bende️
-
@requescatinpace tüketim vermiş tasarruf ne zaman artık olur diyordu
C=0.8 vermiş s =0.2 olur
C=300 vermiş tasarruf fonksiyonu ise
S=-C0+sy den s=-300+0.2y olur .
Y = 1500 olsa s=0 olur yani olmaz.
Yani 1500 sonrasında olursa s artı olur.
1800 vardı sularda ben onu yaptım ama 2100 vardı ondan da arti oluyor mesela? Y kaç birimden sonra s arti olur da demiyodu. Saçma salak soru işte .
-
@safitürk69 hane halkı tarafından alınan otomobil yaptım sadece diğerleri ara mal gibi geldi bana
-
Siralama veya toplanmasini sormamis faydalarin.iki tuketici ile ilgili soruda kardinal yaptim faydalarin toplanarak karsilastiralabilecegink dusunerek
-
@safitürk69 beni en çok iktisat zorladı ya Türkiye ekonomisine falam baya ayrıntılı bakmıştım hiç çıkmadı
-
Tr ekonomisinde 2 soru çok uçuktu.
-
Bence 1-2 yaş küçüklüğü yok