TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

İl Göç Uzman Yardımcılığı 2017

KPSS A
    i̇l göç göç i̇ç işleri 2017 duyum
    332
    2975
    536735
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Duryy
      Duryy @Vice Versa Son düzenleyen:

@Vice-Versa Mevcut aklımdaki herkes önümüzden çekilecek demiyorum zaten bende ama sende biliyorsun ki kayda değer bir faydası olacak bir iki puanla önceki alımı kaçıranlar için özellikle.

Hakla meşgul olmayanı, batıl işgal eder!

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
      • M
        marjinalfaydali Son düzenleyen:

arkadaşlar.benim puanım bu sene 74 ve sıralamam 12 binlerde.
        guydan umudum var ama bunun haricinde bi araştirma yaptım.
        2014 te ilgöç 400 küsür alım yaptığında 76 puanla kapamış ve ve bu puana karşılık gelen sıralama da 16 binlerdeymiş.
        şimdi 500 kişilik bir alım geleceğini hesap edersek ve 20 katının çağrılacağını da düşünürsek şansım var mıdır? evet guy sgk mulakatlarının açıklanması bunu etkileyecektir ama eminim ki bu sınavı geçenlerden azımsanmayacak kısmı il göçe tekrar girer.
        haliyle ümitlenmeli miyim ? minimum kaç kişilik alıma kadar şansım olur?350-400 civarı bir alımda mesela?

M O 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • M
          Meltemgüler @marjinalfaydali Son düzenleyen:

@marjinalfaydali il göç için 300 kişilik bi alım bekleniyor. Eğer sgk ve guy mülakatları açıklanmadan önce ilan gelirse şansın dusuk olur. Ben mülakatı kazananların da il göçe başvuracağını düşünmüyorum.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • Duryy
            Duryy Son düzenleyen:

Il göç için sayı tahminleri var 300 falan ama alım tahmini ne zaman gelir bu konuda bir duyum yok mu?

Hakla meşgul olmayanı, batıl işgal eder!

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • M
              marjinalfaydali @Meltemgüler Son düzenleyen:

@Meltemgüler insallah mulakat sonuclari aciklanmadan ilan gelmez.acikcasi sgk kazananlar basvurmayabilir ama guy kazananlar basvurur gibi geliyor bana.
              Bunun disinda 2014 teki alimlara 2 senenin puanlari basvurmus ama bu senenin arkasi temiz malum 2016 puanlari kullanilamiyor.bunun disinda sgk vs alim yapti yapiyor..haliyle 400 500 kisilik bi alimda sansim olur diye dusunuyorum ama 300 luk bir alim siralamamda hayal gibi...
              Hayirlisi olsun insallah alim sayisi yuksek olur da sansim olur.
              Onden mhuy da beklenen 250 kisilik alimi yapsa cok?iyi olacak.

• Y
                yigido89 Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

Arkadaşlar maliye için kısa ve öz sınava yönelik hangi kaynağı önerirsiniz,

1. KPSS ve Kurum Sınavları İçin Maliye Konu Anlatımlı 4T Yayınları(552 sayfa)
                2. 2016 KPSS A Maliye Özel Ders Notları Uzman Kariyer Yayınları( 170 sayfa)
                3. 2018 KPSS A Grubu Maliye Konu Anlatım 657 Yayınları (192 sayfa)
                  Hukuklar için de A kadro ve 657 yayınlarının 2018 için hazırlamış olduğu kaynaklar var bunlar hakkında bilgisi olan var mı ?
                  Mikro ve makro iktisat konusunda kısa kaynak önerebileceğiniz var mı yoksa kırtasiyelerde satılan ders notları daha mı faydalı olur ? Çünkü kitap olarak mikro ve makro 1000 sayfa,
                  Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar
                K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • K
                  kzxp @yigido89 Son düzenleyen:

@yigido89 4t yeter kardeşim çok kaynakta boğulma.

• engin0516
                    engin0516 Son düzenleyen:

Arkadaşlar il göç hangi puan türünden veya türlerinden ister tahmini , duyumu olan varmı?

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • S
                      sssld Yasaklı @engin0516 Son düzenleyen:

@engin0516 kamulu puan türü olur kesin

engin0516 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • engin0516
                        engin0516 @sssld Son düzenleyen:

@sssld cekolu puan türü olurmu acaba?

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • B
                          bonus Yasaklı Son düzenleyen:

Daha önce kamulu Çekolu ve ua ilişkiler puan türlerinden birer tane vardı benim düşüncem yine öyle olacaktır.

• S
                            sssld Yasaklı @engin0516 Son düzenleyen:

@engin0516 bilmiyorum ki ilan gelince belli olur artık bi çok şey.

ErtuğrulBEY 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • ErtuğrulBEY
                              ErtuğrulBEY @sssld Son düzenleyen:

@sssld inşallah ilan biraz geç gelir sayıda böyle 500 kişi olurda puanlar 75 76 lara düşer de bütün arkadaşlarımız nasiplenir.

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                              • S
                                sssld Yasaklı @ErtuğrulBEY Son düzenleyen:

@ErtuğrulBEY inş ya ne güzel dua ettiniz. Umarım öyle olur

ErtuğrulBEY 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                • ErtuğrulBEY
                                  ErtuğrulBEY @sssld Son düzenleyen:

@sssld inşallah bir an önce işe gireriz.Benim de bakmam gereken bi annem var.Annem babam yeni ayrıldılar.Yarın kaymakamlık sınavı için ankaraya gidecem.Bana da dua edin.Çünkü sınavdan sonra hamallık dahil ne iş bulsam mecbur calisacam.3 senedir alan kpss magduruyum.Geçen sene 83-84 puanlarla bi yere giremedim.Ama pes etmek yok.Çalismalara ve dualara devam.

B S R 1 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 11
                                  • B
                                    bonus Yasaklı @ErtuğrulBEY Son düzenleyen:

@ErtuğrulBEY bende aynıyım kardeşim babam vefat etti 6 sene önce zorluklar içinde okulu bitirdim. Anneme bakacak bende aileme yardım edecem. Guy mülakatına girecem inşallah. Senin içinde dua edecem. Allah yardımcımız olsun...

ErtuğrulBEY 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                                    • S
                                      sssld Yasaklı @ErtuğrulBEY Son düzenleyen: sssld

@ErtuğrulBEY allah yardımcımız olsun hepimizin. Hayatınzda ve sınavınızda başarılar.hakedip emek veren herkesin kazanması dileğiyle..

ErtuğrulBEY 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                      • ErtuğrulBEY
                                        ErtuğrulBEY @bonus Son düzenleyen:

@bonus sağol kardeşim.Keşke benim de babam vefat etseydi de anneme haksızlık edip ayrilmasaydi.Neyse hakkımızda hayırlısı.Ilginiz için çok teşekkür ettim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • ErtuğrulBEY
                                          ErtuğrulBEY @sssld Son düzenleyen: ErtuğrulBEY

@sssld sizde sağolun.Inşallah yüklü il göç ilanı hepimizi mutlu eder.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • R
                                            russellwestbrook @ErtuğrulBEY Son düzenleyen:

@ErtuğrulBEY Allah yardımcın olsun kardeşim inşallah bir an önce a grubu mesleklere girersin

engin0516 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 13
                                            • 14
                                            • 15
                                            • 16
                                            • 17
                                            • 148
                                            • 149
                                            • 15 / 149
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti