2020 HAZİNE MALİYE UZMANLIĞI YDS KALDIRILSIN ETKİNLİĞİ YAPABİLMEK İÇİN AÇILAN BAŞLIK
-
HAZİNE MALİYE UZMANLIĞI YDS ŞARTI DGUY GİBİ MESLEĞE MAŞLADIKTAN SONRA İSTEMESİ İÇİN NE YAPABİLİRİZ ?? KAMUOYU OLUŞTURALIM
-
Yapılacak olan yapıldı zaten kimse engel olamadı . Baştan beri düşünülen şeydi . Gayet planlı özenli bir ilana çıkılmış.İşsizlere yayar umarım tek tesellim olur .
-
Düzelmeyecek birşey değil bence çıkılan ilanlar iptal edilebiliyorsa geçmiş zamanlarda olduğu gibi, ilanı revize etmek daha kolay bir iş olur. Tabiki bunun için birlik olup ses getirebilmek önemli...
-
Düzeltme ilan geldikten sonra yapılmaz öncesinde yapılır taa marttan beri hatta iki yıldan beri twet perişan olduk .. ne zaman gelecek tarih ne puan türleri bölüncek mi seviyo mu sevmiyo mu
Daha dün zehra bakana anında twet attım denetmen için bir tek ben olsun nasipse onuda getircez güzel sayıda inşlh yani beyhude uğraş olur bu ilan için yola devam hocam .. -
Yanlış anlamayın , İstanbul'a yapılacak bu atamanın maaşları ne kadar? Ankara'daki maaşların aynısıyla orda geçinmek zor olabilir ondan soruyorum.
-
Görüyorum ve arttırıyorum. Yds’nin kaldırılması için kamuoyu oluşturalım. Hem mesleğe girdikten sonra boş yere yedese ile de uğraşılmamış olur. Kökten çözüm. Hashtag #YdsSenKimsinYa
-
@kartal05 resmi gazetede yayınlandı duzeltilmez dedi aradığımız kadin.
-
@karar Neye göre yapılmaz dedin alınacak kişilerden ingilizce istenip istenmiyeceği kurumun insiyatifinde olan birşey, istenirse de düzeltilir. Bu ilana çıkanlar 500 kişinin dolup dolmayacağını bile bilmiyorlar, Benim burada gördüğüm dostlar alışverişte görsün diye 500 kişi ilana çıkıldı.
Burada gecesini gündüzüne katıp ders çalışan arkadaşlar sessiz kalıp izlemek yerine sesini duyurmaya çalışmalı, zaten yol açık, zaman akıyor bir şekilde gidiyor. -
@vamos proof it siz nasıl hukukçusunuz ? Okuduğunuzu anlamıyorsunuz .. ben zaten ilanla öğrenmedim yedese yi şok olmadım yani hatta yolda verdim ama siz de masum değilsiniz hani !
-
@vamos sen konuyu yanlış anlamışsın, yds kaldırılmasını istiyorsan onun için farklı bir başlık açabilirsin.
-
@kartal05 güzel oğlum bitti o şiir başka mısra gerekmez .. senin için söyledim yorulma deyi yoksa başka bir derdim yok .
-
@karar Biz bu işi İİBF Mezunu kpss ye çalışıp biryerlere gelmeye çalışan arkadaşlar olarak beceremeyiz dersen daha doğru olur. Olan şeylerin yanında bizim isteğimiz biraz basit kalıyor.
-
@kartal05 sen daha doğru söyledin haklısın . Adam bakana yazılan imla kuralının derdine düşmüş .. az şey değil hoş durmuyor gerçekten ..ama bu hep böyleydi . Değişen şey daha da kirlennemiz.
Daha çok varda ben yazmıyorum . -
@kartal05 bosuna kürek cekme kardesim. şimdiden yds ye calismaya basla bence. diger kurumlar da yds ye önem vermeye baslicak zamanla
-
@karar Biz bu kadar kalabalık olmamıza rağmen bu şekilde devam edersek zaten daha çok şeyler olur. Neyse bakalım hayırlısı diyelim
-
@kartal05 bide iyi kötü ilanlar geldi gelecek yolda millet usandı artık twetten uğraşıp etkinlik yapmaktan .Ben de yds değil kurum sınavına girecek güç kalmadı iyi kötü allh kurtarsın diyorum artık tüm işsizleri ama aması var bu ilanın . Tarihe geçti hayırlısıyla .
-
Amin Amin @karar
-
@cevatcobanli444 bu habere göre yeni başlayan 6550 tl olacak
https://www.tercihiniyap.net/meslek/hazine-ve-maliye-uzman-yardimcilari-ne-is-yapar-sinavi-ve-maasi-h9848.html -
Kurum kendi ihtiyacına göre kriterler belirlemiş. Alacağı personelde istediği asgari yetkinlikleri belirlemiş ve ilana çıkmış. YDS şartını kaldırtalım birlik olalım demek çok absürt bir davranış. Kurum neden YDS istiyor demek yerine 2020 yılında neden hala bizim YDS yeterliliğimiz yok diye sorgulamak daha mantıklı. Kurum şartları belirlemiş. Sağlayabiliyorsan başvur. Sağlayamıyorsan ya bir sonraki ilan için kendini hazırla ya da YDS istemeyen kadro bekle. Diyelim ki YDS şartı kalktı. Peki bu saatlerini harcayıp YDS çalışıp puan alan kişiler için haksızlık değil mi?
-
@wwho YDS toptan kaldırılsın demiyorum YDS yeterliliği mesleğe giriş yaptıktan sonra belirli bir süre içinde istenilsin diyorum. 500 kişilik alımda YDS 70 istemek haksızlık o kadro yüksek bir olasılıkla dolmayacak bu durum çalışıp emek veren insanların hakkına girmeyecek mi ? İnsanların önüne 70 YDS şartını koyup 500 kişi alacağız demek daha büyük haksızlık...