İktisat kaynak önerisi.
-
@KamuAdayı Teşekkür ederim hocam vallaha benim okulda iktisatım o kadar kötüydü ki hep 3 kere aldım dersleri çalıştıkça çok sevmeye başladım ondan herhalde . Ders olarak bakmayınca inan daha iyi yapıyorsun bunu öğrendim bu sene
-
@KamuAdayı önerileriniz için çok teşekkür ederim elimde yüksel bilgili mikro tufan samet özdurak makro analiz tetra son dörtlü var. sonradan da erdal ünsal konu anlatımlı almayı düşüneyim o halde.
-
@gazisiyaset Hocam bi de çıkmış soruları 3 kere bitirdim toplamda başka hiçbir yayına başvurmadım . Bence az kaynakla çalışmak çok daha avantajlı , insan her kaynağa saldırmak istiyor başta ama
-
@gazisiyaset
erdal ünsal kpss amaçlı yazmaz kitaplarını. akademik olarak da değerli kitaptır. o yüzden işin teorisini arka planını öğrenip özümseyip sonra kpss tarzı ezber odaklı kitaplara geçmek daha mantıklı gibi geliyor bana. siz bilirsiniz tabi. çalışma şekli size kalmış. -
@KamuAdayı
yüksel bilgiliden sonra erdal ünsal mikro okursanız tabiki ağırmış bu dersiniz önce kasları ağıra alıştırıp sonra hafifi her türlü kaldırmak gibi düşünün -
@xqarmedo konuyu nereden hallettiniz?
-
@KamuAdayı o da doğru mantığıyla gitsem iyi olacak teşekkür ederimmm
-
@gazisiyaset, içinde söyledi: İktisat kaynak önerisi.
@xqarmedo konuyu nereden hallettiniz?
Analiz konu anlatımı 3 adet kitabı var toplamda.
-
@gazisiyaset fazlasıyla yeter hatta yanına yanına başkan bisey eklersen kafan karışabilir analizin anlatımı şahane baştan sona 2 kere döndüm 32 netim geldi
-
@kamuadayı Erdal hocadan sonra tekrar yüksel bilgili okumak gerekli mi? Çıkmış soruları çözmek yetmez mi?
-
@nonamemen
bana kalırsa evet. erdal hoca kpss kaygısı ile kitap yazmıyor. kitapları daha çok akademiye yönelik.
erdal ünsalı 1 kez okuyup işin özünü perde arkasını biraz anladıktan sonra sınava yönelik olarak sadece yüksel bilgiliden gitmekte fayda var. erdal hocanın kitabında birçok konu yüksek lisans düzeyindedir. kpss ilgilenmez buralarla.
yüksel hocanın kitabı direkt sınava yöneliktir. kitabın dizaynı ve içeriği de sınavda işi kolaylaştırmaya yönelik. faydasını görürsünüz bana kalırsa.
özet olarak 1 tur erdal ünsal. ardından yüksek bilgili konu ve soru olarak sürekli tekrar. -
@kamuadayı Anladım sağolun. Erdal Ünsal bittikten sonra yine düşüneyim bunu. Çok zamanım da kalmadı. Bu sene tek kaynak gitmek istiyordum. Zeynel dinler çıkmış sorular çözüyorum bir de. Yüksel bilgili ye zamanım kalmayabilir. Başta araştırırken bunda karar kıldım. Artık değişmek de istemiyorum.
-
@nonamemen
rica ederim.
zamanınız fazla yoksa ve tek kaynaktan gitmek istiyorsanız ben sadece yüksel bilgili den gitmenizi tavsiye ederdim.
konu kitapları + çıkmış + ceteris paribus
üçlüsü mikro makro ikt okullarından kolay kolay soru kaçırtmaz. ben kaçırmadım bu sene. kaymakamlıkta bile fullemiştim iktisadı.
başarılar diliyorum iyi çalışmalar. -
@kamuadayı Elimdeki kitaplara o kadar para harcadım Erdal hocanın anlatımı güzel gibi. Dediğiniz gibi sınava yönelik değil ama öğretici. Makro mikrosunu aldım. Uzunluk olarak yüksel hocanın kitaplarından çok daha uzun. Makro ve mikro bundan gidip son dörtlüyü de farklı kaynakta giderim artık. Nasıl olsa çıkmış soruları çözüyorum. Belki özgün soru olarak dediğiniz kitabı alırım. Kafam kolay karışıyor. Aldığım kitabı sorgulamam yanlış aslında