2020 MALİ HİZMETLER UZMAN YARDIMCILIĞI
-
Arkadaşlar Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı 2015 beri hiç alım yapılmadı.Eski alımlara bakarsak YDS şartı yok.
Bütçe görüşmeleri yaklaşıyor.Önceki bütçe görüşmeleri olduğu dönemde twitter üzerinden veya bazı arkadaşların/hocaların aracılığı ile bakanın bulunduğu bütçe komisyonda yer alan vekillere ulaşarak bakana Plan ve Bütçe Komisyonu'nda mali hizmetler uzman yardımcılığı ilgili soru sordurabiliriz.Önceki bütçe döneminde gelir uzman yardımcılığı ilgili çok tatmin edici cevap olmasa bile cevap vermişti.İlanın çok geç gelse de hedefe ulaştık.Bu sene de mali hizmetler uzman yardımcılığı sordurabilirsek en azında bilgi almış olabiliriz.Geçen senenin haberi ulaşmak isteyen arkadaşlar bağlantı metninde tıklayarak habere ulaşabilir.
bağlantı metni
Benim bulabildiğim mali hizmetler uzman yardımcılığı bilgileri linkleri aşağıya linkleri var
MHUY nedir,ne iş yapar,nasıl olunur,özlük hakları ve maaşı ne kadar?MHUY konuları nelerdir?
MHUY 2008-2015 alım sayısı,kaç adayı sınava katılmaya hak ettiği ve taban puanları
-
Hocam @paretowilfredo ,geçen sene ki gibi sormayı başarırsak bakan soruyu net cevap verir mi?
-
Dguy içinde sorduralım hocam @hayırlısı035
-
@hayırlısı035 Aşağıdaki bağlantı metninde Plan Bütçe Komisyonun üyeleri hakkında bilgiler var.Ulaşabildiğimiz vekillere ulaşıp bilgilendirelim.
bağlantı metni
-
@hayırlısı035 vallaha ben de bir mali hizmet uzmani olarak mhuy alimi olsun istiyorum artik.
-
@karar evet o kadar da var.Tek bir kadroya odaklandığımız için unuttuk.Zamanında 300 kişi alım yapmıştı.Evet soralım
-
@discotheque uzun zamandır planladığını konuşuluyordu. Eski iletide gördüm. Ama nedense henüz somut adım atılmadı.
-
@hayırlısı035 uc yildir planlaniyor kadro da ihdas edilmisti ama sonra bir haber cikmadi
-
@discotheque işte haber çıkması için baskı yapmak gerekiyor. GUY ilanı baskılar sonucu geldi. MHUY 2015 beri uzun süre alım yapmaması çok şaşıyorum
-
@hayırlısı035 220 kişi alındı sanırsam bakan bey yüksek sayıya karşıydı ama 50 -100 kişilikte olsa konuşuluyordu . Yalan mı oldu bilemiyorum inşlh verirler en kötü bahara .
mali hizmette toplu alım olması sebebiyle önemli tabi . -
@hayırlısı035 anliyorum hayirlisi olsun dostum.insallah ilan gelir
-
@discotheque amin. insallah gelir
-
@discotheque anlaşılır gibi değil hocam 5 yıl oldu sizde içerden soruştursanız azıcık
-
@karar haftaya bir sordurayim kardesim.simdi eve geldim.bu isle hazine ve maliye bakanliginda ilgilenen abimizi taniyorum.arar direk sorar aldigim bilgiyi de buraya yazarim.ama bana cuma hatirlatin lutfen:)
-
@discotheque eyvallh hocam tamam ama sıkıştırın azcık bu sayfayı okutun insanlar perişan neyi bekliyolar mış ? Sözüm size değil malum . Hatırlatırım her cuma gelene kadar.
-
Plan Bütçe Komisyonunda yer alan bazı vekillerin twitter hesabı aşağıdır
@55erhanusta @DurmusYillmaz @MKalayci42 @bakiersoymhp @sgirgin48tbmm @kamilsindir @MBekaroglu @Mv_CavitAri @bkusoglu @ismailgunes64 @corasalih @uguraydemir45 @mvcemalozturk @aysekesir @Nilgun_OK @ahmetkilic16 @bekirkuvveterim @ekremcelebi4 @ekremcelebiofis @nejatkocer @nejatkocer @lutfielvan@hayırlısı035, içinde söyledi: 2020 MALİ HİZMETLER UZMAN YARDIMCILIĞI
@hayırlısı035 Aşağıdaki bağlantı metninde Plan Bütçe Komisyonun üyeleri hakkında bilgiler var.Ulaşabildiğimiz vekillere ulaşıp bilgilendirelim.
bağlantı metni
-
Arkadaşlar günaydin, mali hizmet alim durumunu sordurdum, sene basinda once ust yonetim ilana cikilmasini istememis, akabinde bir talep alinmis ilana cikilma durumu olusmus ancak tekrar belirsizlik halim, cikilabilir de cikilmayabilir de tam bir belirsizlik var bilginiz olsun.bu sene cikilmaz gibi bir durum da var.
-
@discotheque sağol abi vakit ayırdın az şey değil yaptığın zaten takvim sıkışık ösym yaptırırsa da bahar aylarını bulur tahminimce abi olumlu bir hava mı vardı yoksa kestirip attı mı hazinedeki abimiz canımız
-
@karar yok kardesim kestirip atmaz sevdigimiz bir abimizdir, çalişma olmuş sonra oyle kalmiş, bu sene zor dedi, aralikta yine sormak lazim.bence alim 1 sene icinde olacak bayadir almadilar ancak belirsizlik var işte
-
Bu sene gelmesi çok zor. Cbk ile 2000 kadroyu aldılar tamamını kullandılar. Tekrardan kadro almaları lazım. Bütçe komisyonunda vekillere sordumak lazım.