TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

ACİL!!!Yds Mi Kpss Mi?

KPSS A
    aci̇lyds kpss
    5
    5
    208
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • ?
      Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Merhaba arkadaşlar ,Ben gazi İİbf İktisat 4.sınıf öğrencisiyim.Kpss hakkında bir şey danışmak istiyorum size.Öncelikle bu sene kpss ye girmek istiyorum.eylül yds den 40 aldım.şuan yds yi bırakıp kpss çalışmak mı mantıklı ,yoksa yds calışmaya devam edip iktisat ağırlıklı p14 mü kasmak mantıklı ,size danışmak istedim.hangisine öncelik verme konusunda cok arada kaldım . pek fazla soracağım birileri yok yardımcı olursanız cok sevinirim 🙂

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • H
        Hasso Yasaklı Son düzenleyen:

Bence ağırlığı yds ye verin kpss son 3 yıldır gerçekten kolay soruluyor nisan yds den sonra kpss çalışabilirsiniz. Nisan a kadar iktisat ve yds muhasebe de bakabilirsiniz,, nisandan sonra maliye ve hukuk.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • C
          churcill Yasaklı @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@drvs-uras biran önce ydsyi halletmeni öneririm

• onuktekin
            onuktekin Son düzenleyen:

YDS ile p3. En azından p3 ilanı gelirse başvuru yaparsınız. Sonra da KPSS'yi halledersiniz. Giremeyeceğiniz sınav kalmaz. Ayrıca bankalara da rahat girersiniz. Bankaların iç denetim ve teftiş kadroları için de avantaj sağlar. Yeni mezun programlarında da hep dil aranıyor. Alternatifiniz de artmış olur.

Fortis fortuna adiuvat

• babanınoglukemal
              babanınoglukemal Yasaklı Son düzenleyen:

Yds iyidir iyi. Hmb bundan sonra yds isteyecek gibi duruyor. 500 kişiye bile istediler.

• 1 / 1
              • İlk ileti
                Son ileti