2020 RTÜK Uzman Yardımcılığı alımı
-
@muhendisbirisi bu hafta açıklanır mı sizce hocam
-
@aybs7 hiç bilmiyorum hocam. Daha evvel arkadaşların yazdıklarına göre benim beklentim en geç bu hafta perşembe açıklanması yönünde.
-
2017 yılındaki duyurularda bir alımda mülakat 26 eylülde bitmiş 6 gün sonra 2 ekimde açıklanmış. Son alımda (2019) yazılanlara göre bir liste yayımlanmamış sanırım adaylar tc leri ile öğrendi. İbrahim bey'in de demeci ve bu 2017 yılındaki örneği baz alırsak 31 aralığın üstüne 7 gün eklendiğinde PERŞEMBE açıklanması olası. Son sonuçlar akşam vakti 7 buçuk gibi açıklanmış. Bunları birleştirdiğimizde PERŞEMBE akşam 7 gibi gelebilir. Tabi bu en geç ihtimal
-
tc ile sonuç öğrenme işini sevemedim.
-
@beirutde rtük'ün eski yorumlarına bak dostum 2019 alımlarında insanlar baya müzdarip olmuş bu durumdan. Ama 2017 yılı sonucları yayımlanmış sitede mevcut
-
@hpolitics evet hocam gecen seneki basliga yazilanlar hoş gelmedi. hayirlisi hakkimizda
-
@hpolitics demek mesai sonrası bile açıklanabiliyor? Sağolun hocam detaylı bilgilendirme için
-
Teşekkürler arkadaşlar her an yayınlanır diye bekliyoruz ozaman ben akşam vakti açıklamazlar diye düşünüyordum
-
Merkezde olmayip taşrada calisan mufettis var mi? Mesela meb mufettisleri merkezde mi calisiyor tasrada mi ?
-
@abdullah_cevdet cok pardon yanlis basliga yazdim
-
Son günler daha bir geçmiyor..
-
sonuçlar haftaya açıklanacakmış arkadaşlar
-
@nuhyldrm61 nereden öğrendiniz hocam?
-
@nuhyldrm61 hocam sinava siz mi girdiniz arkadasiniz mi
-
@beirutde arkadaşım girdi
-
Burada ibrahim beye yazmayanlar durumun akibetini ogrenmek icin yazarsa cok sevinirim ben daha onceden yazmistim o yuzden tekrar yazmam etik karsilanmayabilir. Bu konuda hassasiyet bekliyorum tesekkur ederim
-
@amenis sınava arkadaşım girdi, o kurumdan öğrenmiş
-
@hpolitics hocam bende twitter hesabı yok gerekirse alırım bi hesap yazarım ben de. siz özel mesaj gibi bişey mi yazdınız acaba? yoksa bi twit altına yorum mu?
-
@muhendisbirisi hocam @hpolitics arkadasimiz linkedinden İbrahim beyle iletisim kurulabikdigini söylemisti. ben de linkedinden ulaşmıştım kendisine.
-
@beirutde hocam ben de sosyal medya kullanmayanlardanım hiçbirisi yok da daha önce twitter hesabını aktif kullandığını okumuştum. twitter açtım mesaj atılamıyormuş oradan. bir de linkedin deneyeyim ben de.