2021 Yılında Hayatınızda Neler Değişecek?
-
Evet dostlar...
Yeni bir başlık açmak istedim. 2021 yılından beklentileriniz nelerdir? 2021 yılında hayatımızda neler değişecek? İş konusunda olur, evlilik konusunda olur, çocuk beklentisi durumu olur. Biraz da bunları konuşalım. Kaymakamlıktı, Sayıştaydı, Hakimlikti yorulduk, çok yorulduk. Biraz da özel konulara bakalım. Evlenecek varsa birlikte sevinelim, çocuğu olacak olan varsa birlikte sevinelim, puanları yüksek olan kişilerin beklentilerine sevinelim. Sadece sevinelim...
Buyrunuz dostlar beklentilerinizi bekliyoruz...
-
@Antimülakat
Beklentim:
-
İzmit pismaniyesi satarken İstanbulda mafya babası olmayı planlıyorum.
Bekle beni adı muhtar babamın paralarını alacam senden.
-
Bende bir torba dolusu altın, dolar, euro bulup paranın tamamını oto yıkamaya yatırdıktan sonra batmayı planlıyorum. Sonra da neden ev araba almak dururken, bütün paraya yatırım yaptık diye hayıflanıyorum.
-
-
Kendimi hiç bu kadar değersiz hissettiğim bir yıl olmamıştı, inşallah eskisi gibi geleceğe umutla bakan biri olurum 2021 yılında...
-
@Antimülakat benim aklımda ihracat vardı. Şu koşullarda mümkün değil artık. Amazon,AliBaba işi iyiydi ama döviz kuru yaktı geçti. Başlamak zorlaştı.
-
@onuktekin tek ve maktu ile sınırlı sayıda getirebilirsin yoksa beyanname gerekir. Bunlar hep masraf. Müşavirlik firmasına vekaletname ücreti, her beyanname için masraf. Bu konularda iyiyimdir benimle irtibata geç
-
@onuktekin Amazon Alibaba ithalat oldu yalnız ihracat nereden çıktı?
-
@Antimülakat ya işte başlangıçta iyi para gömmek gerekiyor AliBaba dükkana. Müşavir vs paraları hiç kalıyor. Amazon daha iyi ama işte dolar çok arttı. Kalkışırsam haber veririm danışırım
-
Bu seneki aldığım puanlarla ocak ayına kadar açılan ve girebileceğim sınavlara girip daha sonra 2021 ile birlikte kpss sürecine son vereceğim gibi duruyor. Sürekli ilan bekleyerek hayatımın en yanlış işini yaptığımı düşünüyorum. Sürekli bir belirsizlik olması, insanlara işsizim demek gerçekten canımı sıkıyor. İlk başta en azından kendimi geçindirecek bir şekilde herhangi bir yerde iş başı yapacam sonrasında ne olur bilmiyom. Çok sıkıntılı olduğum ingilizceyi öğrenmeyede kararlıyım bu sefer
Bir yerden başlanmalı. İnsanlarla ikili ilişkileri neredeyse unutmaya başladım. Sürekli ders ders bir yere kadar oluyor. Kitap okumayı, İstanbul sokaklarında kafama göre gezmeyi, arkadaşlarımla goygoy yapmayı, doya doya futbol maçlarına gitmeyi-izlemeyi, geceleri kokoreçe kaçmayı ciddi anlamda özledim. İnşallah 2021 hayallerimizi gerçekleştirip mutlu olacağımız bir sene olur.
-
@onuktekin olur olur gir bu işlere. Bir de ufak ufak büyüme mevzularını takip edelim, işe yarıyor mu yaramıyor mu?
-
@Antimülakat yok yok öyle değil. İhracat için daha kullanışlı. Amazon'un depolu satışı Ali Baba'nın tedarikçisi olunuyor. En basit haliyle. Başka satış yolları da var.
-
@Antimülakat giriş pahalı hale geldi. Girilse çok iyi para var bir arkadaşım geçen sene 100.000 lira yaptı bu şekilde.
-
@Antimülakat hocam kenefe yatırsaydin keşke
7 ay vadeli kredi çeker ticari sır olduğu için neden 7 ay olduğunu da kimseye söylemezdin