-
Arkadaşlar bu sınava girecek olan ya da daha önceden giren var mı?
-
Arkadaşlar eğitimle ilgili burdan devam edelim isterseniz.
Eğitim hakkında bilgisi olan varsa bizi bilgilendirebilir mi?
-
Merhaba arkadaşlar bigfour denetim şirketlerinde 2 hafta önce müdür mülakatlarına girdim. Hala geri dönmediler.
Aranızda dönüş alan ve partner mülakatına davet edilen oldu mu?
-
Arkadaşlar merhaba,Hazine Maliye bakanlığındaki merkez uzman yardımcılarına verilen banka promosyon miktarı ne kadar,tek seferde mi veriliyor,hangi bankayla anlaşma var.Bilgisi olan var mı
-
Arkadaşlar merhaba.HMB merkez uzman yardımcılarına verilen banka promosyonu yaklaşık olarak ne kadar,tek seferde mi veriliyor,hangi bankayla anlaşma var.Bilgisi olan var mı
-
Arkadaşlar,merhaba.HMB'deki uzman yardımcıları için verilen banka promosyonu yaklaşık ne kadar?Tek seferde mi veriliyor?Bilgilendirirseniz sevinirim
-
Ne kadar artar arkadaşlar yüzde 7 gelir mi
-
Merhabalar.
Açılan mahalli idare memur kadro ilanlarında "kadro unvanına ilişkin mesleki ve uygulamalı bilgi ve yeteneğin ölçülmesi" şeklinde ifade yer almakta. Üstelik ilk defa atanacaklara dair yönetmeliğe dayanarak bu ifadenin kullanılmasına anlam veremedim? Ne demek bu? Diğer sorumlu tutulan sözlü sınav konuları zaten mesleki yeterlilik ile ilgili değil mi? Üstelik bu mesleki ve uygulamalı bilgi yetenek ölçümü kısmı sözlü sınavın %40 ini kapsamakta. Yani asıl kazandıracak kisim.Nette araştırdım bu ifadeye dair bilgi bulamadım. Lütfen yardımcı olur musunuz? -
https://twitter.com/ibrahimuslu55/status/1325013275428401152?s=21
Bu post ile Rtük 2021 personel alımı ile alakalı kuruma başvurmak isteyenler ile bir interaktif yapılıyor. Katılım sağlanmalı diye düşünüyorum -
Selam arkadaşlar mülakat watsaptan yapılaak diyor. Watsapwebde açamadım görüntülü konuşma. Giren varmı nasıl yaptınız mülakatı
-
bilgisi olan, bu haftasonu sınavı var
-
Merhaba arkadaşlar Fatih belediyesine başvuran var mı aranızda?
-
Arkadaşlar, 'kadro onayını bekliyorum, onay geldiği anda ilerleyebileceğiz' ne anlama geliyor tam olarak ?
-
Arkadaşlar belde alımlarına başvuru yapan var mı yoksa KPSS ye mi odaklandınız? Bazı başvurular birebir olması gerekiyor.
-
Öncelikle herkese merhaba, hayırlı ramazanlar
Öğrencilik zamanından beri bu forumu takip eden birisiyim ( Facebook grubuna da ilk katılanlardanım).
Sınavlara hazırlanırken buradaki arkadaşlarla çok fazla fikir alışverişi yapmışımdır. Çok fazla duyum haberi okumuşumdur.Uzun zamandır sınavları takip etmiyorum. En yakın sınav ne zaman bilmiyorum ancak gerçekten ihtiyacı olan bir arkadaşın gireceği bir sınavı ona hediye etmek isterim.
Forumdan benim gibi faydalanmış olup iş sahibi olan arkadaşları da bu hediyeleşmeye davet ediyorum.Lütfen gerçekten durumu olmayan arkadaşlar yazarsa sevinirim. Başkalarının hakkına girmeyelim.
Sağlıcakla kalın ✋
-
Arkadaşlar merhaba ortaöğretim kpss puanı ile mülakatlı memur alımı oluyor mu beni biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler iyi günler dilerim
-
Selamlar arkadaşlar. 25 şubatta olumlu mailler atılmış. Ben aradığımda 1 mart is başı demişlerdi. 5 martta aradım. Güvenlik soruşturmaları devam ediyor dediler. Sürec hakkında bilgisi olan var mı?
-
Ben Seçim Müdürü olarak görev yapmaktayım,kendi memleketimden uzakta olmam ve rotasyona tabi olmamız yüzünden kurum değiştirmek istiyorum...
Geçiş yapmak istediğim kurumda da şube müdürü olarak başlama şansım varmıdır ve maaş durumu nasıl olur artar mı azalır mı?
Bir arkadaşım müdür kadrosunu almışşın,eğer torpilin sağlamsa şube müdürü olarak başlayabilirsin dedi ama bende torpil falan yok...
Bu konulardan anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim... -
Sayın bakan twitterdan paylaşım yapmış forumda başlığı göremedim açmak istedim ilgililere duyrulur 🙂
Kalkınma Ajanslarımızı daha da güçlendiriyoruz.125’i uzman olmak üzere, 191 yeni çalışma arkadaşı arıyoruz.
✅İİBF Fak.
✅Mühendislik Fak.
✅Şehir Planlama
✅Hukuk
✅Sosyoloji📝Sınava başvurmak için:
https://t.co/iC4I62Rxzl📎Detay:
https://t.co/CVyGV8XtrN
Mahalli İdarelerin İlanı
-
Merhabalar.
Açılan mahalli idare memur kadro ilanlarında "kadro unvanına ilişkin mesleki ve uygulamalı bilgi ve yeteneğin ölçülmesi" şeklinde ifade yer almakta. Üstelik ilk defa atanacaklara dair yönetmeliğe dayanarak bu ifadenin kullanılmasına anlam veremedim? Ne demek bu? Diğer sorumlu tutulan sözlü sınav konuları zaten mesleki yeterlilik ile ilgili değil mi? Üstelik bu mesleki ve uygulamalı bilgi yetenek ölçümü kısmı sözlü sınavın %40 ini kapsamakta. Yani asıl kazandıracak kisim.Nette araştırdım bu ifadeye dair bilgi bulamadım. Lütfen yardımcı olur musunuz?