Navigasyon

TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • FİLM ÖNERİLERİ TAVSİYELERİ

Antimülakat

Ben başlayayım bir çokları için bilinen filmler dışında Bollywood sineması filmleri olan, 3 İdoits ve Benim Adım Khan filmlerini oldukça beğendim. Eski bir film olan on iki kızgın adam filminide izlemenizi tavsiye ederim.

FİLM-DİZİ
    • Netflix'de İzlenmesi Gereken Filmler ve Diziler

Antimülakat

İnternet'te bulunduğumuz kadar netflix'te de vakit geçirmeye başladık. Netflix üzerinden de gerçekten izlenecek şeyleri bulmakta zorlandığımız zamanlar oluyor. Bu başlık aracılığıyla Netflix 'e ayrı bir pencere açalım istiyorum. Öncelikle kendi izlediğim ve beğendiğim filmlerden ve dizilerden bahsedeyim. İşte Netflix'de izlenmesi gereken filmler ve diziler...

Netflix'de İzlenmesi Gereken Diziler

Şahsiyet (Bulun Başka Yerde)
      2. Elbette La Casa De Papel
      3. Breaking Bad
      4. Black Mirror
      5. Lupin
      6. Queen's Gambit
      7. Masum
      8. Dark

Netflix'de İzlenmesi Gereken Filmler

Karakomik Filmler Naim Koğuştaki Mucize The Irıshman Umudunu Kaybetme Forest Gumb Cebimdeki Yabancı Eltilerin Savaşı

TED BUNDY ve AHTAPOTTAN ÖĞRENDİKLERİM bunları özel koleksiyon olarak belirtiyorum. Mümkünse izlemeye çalışın!

FİLM-DİZİ
    • Game of Thrones nereden izleyebilirim ? Game Of Thrones 1-8 Sezon Türkçe Altyazılı & Dublaj nereden izleyebilirim?

S

İleti telif sebebiyle silinmiştir.

FİLM-DİZİ
    • Bu replik hangi filmden?

burcuburcu

Basit bir oyun, İzlediğimiz filmlerden ,yerli yabancı fark etmez, beğendiğimiz replikleri bu başlıkta paylaşıyoruz 🙂 altına ise bilenler filmin adını yazıyor. Sonra yeni bir replik şeklinde devam...

Ben başlıyorum,
      -burası için en güzel lafı sadık hoca söylemişti
      -ne demişti ?
      -hayal kırıklıklarının başkenti...

FİLM-DİZİ
    • Masterchef Türkiye

F

Başlık uygun mu bilmiyorum ama açmak istedim. Siz kimi tutuyorsunuz? Ben Murat'ı ve Kerem'i tutuyorum. Murat çok iyi bir trol, Kerem ise en yeteneklisi. Ufak tefek cinayetler artık sıktı. Salı günleri bunu izlemek keyifli oluyor.

FİLM-DİZİ
    • İzlenmeden ölünmesi gereken filmler

hgrotius

Arkadaşlar izleyipte pişman olduğunuz , zaman kaybı olarak gördüğünüz , izlemesem de bir şey kaçırmazdım dediğiniz filmleri söyleyebilir misiniz ?

FİLM-DİZİ
    • "Bir Başkadır" Üzerinden "Biz"i Konuşabilir miyiz?

P

Selamlar, hürmetler değerli forum ahalisi;

Benim bir huyum vardır, biliyorum pek çok insanda var belki itiraf etmiyorsunuz😊 Bir film, şarkı, kitap vs. herkesin dilinde ise ondan uzaklaşırım, bilinçli bir davranıştan öte hissi bir tutum lakin ısrarlara dayanamayıp bu diziyi izledim. Söyleyecek çok sözüm var ama katılacak dostlarımız olursa beraber konuşalım isterim.🙃

İlk soruyu ben sorayım, ne dersiniz? ‘Bir Başkadır’ tam da böyle zor zamanlarda, kesişen hayatların sıradan yaşam öyküleriyle toplumsal hafıza yolunda, yaşamımızdaki anlam arayışımızda karanlığa bir mum yaktı mı? Soru sorma cesaretini gösteremeyen insanların aklına bir şeyler geldi mi? Eksiğiyle gediğiyle, devamında ne gelir bilmeden, henüz yayınlanmış kısmından hareketle, bize anlattıklarından biz ne anladık, ne hatırladık? Neden birçoklarının yüreğine dokundu, ne dersiniz?
      ...
      https://www.youtube.com/watch?v=Bl0M9QHuGM8
      ...
      https://www.youtube.com/watch?v=NbskrjYI_QI

FİLM-DİZİ
    • Netflix Filmleri, Dizileri Öneriler ve Tavsiyeler

Antimülakat

Film ve dizi başlığı için son günlerin en popüler internet yayını olan Netflix içinde bir başlık açmakta yarar olduğunu düşündüm. Netflix üzerinden neler izlenebilir? Gözden kaçan, arada kalan, dikkat çekmeyen Netflix dizileri ve filmleri için önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyoruz. Başlangıç olarak açılışı ben yapayım:

Fi Dizisi Ozan Güven, Mehmet Günsur ve Serenay Sarıkaya oyunculukları ile güzel iş çıkarmışlar. Vakti olanlar için tavsiye ediyorum.

FİLM-DİZİ
    • ...

D

İleti kaldırılmıştır.

FİLM-DİZİ
    • Mutlaka Seyredilmesi Gereken Tiyatro Oyunları

Antimülakat

Eski bir amatör tiyatrocu olarak, böyle bir başlığın tercihiniyap forum sayfasında bu zamana kadar yer almamasından dolayı başta kendimi, sonra diğer admin arkadaşları ve son olarak da değerli forum üyelerini kınadığımı belirterek başlığı açmak istiyorum. Tiyatronun miladı bilindiği üzere antik Yunan'a kadar dayanmaktadır. Avrupa'da Antik Yunan tiyatrosunu, Roma Tiyatrosu devam ettirmiştir. Biz de ise tiyatro batılı anlamda tiyatro olarak kabul edilmese de geleneksel halk tiyatrosu olarak çok eski tarihlere dayanmaktadır. Tiyatro: İnsanın hayatta var olma mücadelesinde ortaya çıkan komik, hüzünlü, absürd olayların toplumların siyasi, sosyolojik ve ekonomik yapısı ihmal edilmeden sahnelendiği takım oyunudur. Tiyatro, " Sahne tozunun yutulması " geleneğiyle insanı değerli kılan sanatların da başında gelmektedir. Bu nedenle tiyatro seyircisi olmak ayrı bir kültür gerektirir. Tiyatroyu özel kılan da herkese hitap etmiyor oluşudur. Forum üyelerinin bu konuda da fikrini almanın ve öneriler eşliğinde devam edecek bir başlık olmasını umarak, sizlerden bu başlığın altını doldurmanızı bekliyorum.

Hangi oyunları seyrettiniz? Hangi tiyatro oyunlarının mutlaka seyredilmesi gerektiğini düşünüyorsunuz?

Ben sevgili kardeşim @Agor ile zamanında seyrettiğimiz iki oyunu burada belirterek açılışı yapayım: Bir Delinin Hatıra Defteri (Erdal Beşikçioğlu), Rab Şeytana Dedi Ki

FİLM-DİZİ
    • Netflix

J

Netflix tavsiye eder misiniz? Satın alıp kullanan var mı?

FİLM-DİZİ
    • Anlatsam Film Olur - Aylık film fikri yarışması

A

Merhabalar,

Kendi çapımızda bir aylık film fikri yarışması düzenleyip ödüller dağıtmak istiyoruz. Tek amacımız, yazdığımız senaryolarla bir vitrin oluşturup ilgi çekebilmek.

Bize katılmak isterseniz adresimiz:

https://anlatsamfilmolur.com/

Teşekkürler,

İyi günler.

FİLM-DİZİ
    • TUTUNAMAYANLAR(Dizi)

F

Bu başlığın açılması gerekiyordu bence yok mu izleyen forumdaşlar bence gayet başarı iş çıkarıyorlar. 🙂

FİLM-DİZİ
    • Yabancı Dizi Önerileri / Kritikler

polisiye roman

Herkesin zevkine hitap eden türden yabancı dizi mevcut. Arz tarafında abd dizileri başı çekiyor. dizileri türlerine göre iyi kategorize ediyorlar ve pek çok dizi kitap uyarlaması.
      izlemeyenler için, zamanın efsanesi x files'tan esintiler taşıyan Fringe dizisini öneririm.
      bilimkurgu, polisiye, gerilim öğeleri konusunda niteliğini her bölümde artıran ve finali ile enfes bir nokta koyan, benim gözümdeki en'lerden.

FİLM-DİZİ
    • Midway filmi

Milliyetci87
      Dünya savaşında yaşanan Midway savaşını anlatan bi film. Midway 29 Kasım'da vizyona giriyormuş Türkiye'de. Yönetmeni Roland Emmerich efsane bir yönetmen. 2012, Godzilla, Yarından Sonra, Kurtuluş Günü gibi filmlerin yönetmenliğini yapmış bir isim. Filmin başrollerinde Luke Evans, Patrick Wilson, Woody Harrelson, Ed Skrein gibi isimler var. Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim filmin görsel efektleri acayip güzel olmuş...
      Fragmanı; https://www.youtube.com/watch?v=yO1S5GhhG18
      FİLM-DİZİ
    • En İyi Hint Filmleri

aliveli

Bolywood filmleri karşısında fazlasıyla ön yargılı olan ben dahi artık izlemeye başladım. Yüksek standartları yok ancak farklı bir kültürü tanımak, hollywood'un tekrar eden senaryolarından kurtulmak ve Aamir Kahn faktörleri birleşince izlemeye değiyor.

FİLM-DİZİ
    • çukur

burcuburcu

Başta ergen dizisi gibi gelmişti ama başlayınca acayip derecede sardı şu 8. bölümdeyim muhtemelen pazartesi ki bölüme yetişemem eski bölümleri izlemeye devam 🙂

FİLM-DİZİ
    • Dark Dizisi Hakkında

E

Arkdaşlar Dark izleyen var mı? Kaç sezon, konusu ne, tavsiye eder misiniz?

FİLM-DİZİ
    • La casa de papel

aliveli

Son günlerde adını çok sık duyuyorum izleyen var mıdır?

FİLM-DİZİ
    • Game Of Thrones Hakkında

aliveli

Bol spoiler içeren bir başlık açmanın vakti geldi 🙂 Büyük savaşı kim kazanır. Khalesi 1.45, Cersei 1.90 beraberlik 3.00 tahminleri alalım 😄

FİLM-DİZİ

"Bir Başkadır" Üzerinden "Biz"i Konuşabilir miyiz?

FİLM-DİZİ
    bir başkadır netflix biz toplum konuşmak
    1
    2
    159
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • P
      plansız Yasaklı Son düzenleyen:

Selamlar, hürmetler değerli forum ahalisi;

Benim bir huyum vardır, biliyorum pek çok insanda var belki itiraf etmiyorsunuz😊 Bir film, şarkı, kitap vs. herkesin dilinde ise ondan uzaklaşırım, bilinçli bir davranıştan öte hissi bir tutum lakin ısrarlara dayanamayıp bu diziyi izledim. Söyleyecek çok sözüm var ama katılacak dostlarımız olursa beraber konuşalım isterim.🙃

İlk soruyu ben sorayım, ne dersiniz? ‘Bir Başkadır’ tam da böyle zor zamanlarda, kesişen hayatların sıradan yaşam öyküleriyle toplumsal hafıza yolunda, yaşamımızdaki anlam arayışımızda karanlığa bir mum yaktı mı? Soru sorma cesaretini gösteremeyen insanların aklına bir şeyler geldi mi? Eksiğiyle gediğiyle, devamında ne gelir bilmeden, henüz yayınlanmış kısmından hareketle, bize anlattıklarından biz ne anladık, ne hatırladık? Neden birçoklarının yüreğine dokundu, ne dersiniz?
      ...
      https://www.youtube.com/watch?v=Bl0M9QHuGM8
      ...
      https://www.youtube.com/watch?v=NbskrjYI_QI

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • P
        plansız Yasaklı Son düzenleyen: plansız

Şunu da not etmek isterim; diziden sonra herkes Ferdi Özbeğen'i andı ne de olsa, ben de Melih Kibar'ı anıyorum.💐
        https://www.youtube.com/watch?v=5cLm5m6Lld0
        ....
        https://www.youtube.com/watch?v=n7uOrNmqoHI

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • 1 / 1
        • İlk ileti
          Son ileti
        Tercihini Yap | Devlet Kredileri